Skift sprog

Business

Hvis du taler engelsk, kinesisk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, tysk, russisk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, spansk, svensk eller tyrkisk, findes der et Todoist til dig.

Hvis dit sprog ikke er tilgængeligt endnu, så fortvivl ikke! Vi arbejder løbende på at understøtte flere sprog, og vi håber at have dit tilgængeligt snart.

Sådan ændrer du dine sprogindstillinger i Todoist:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre, og vælg Indstillinger.
  2. Åbn fanen Generelt i venstre side.
  3. Klik på rediger ud for det nuværende sprog.
  4. Vælg dit foretrukne sprog.

På Windows 10, Android og iOS bruger vi systemsprog. Hvis du vil bruge et andet sprog, kan du ændre det i indstillingerne for din enhed/dit system.