Skift sprog

Business

Hvis du taler engelsk, kinesisk, dansk, hollandsk, finsk, fransk, tysk, russisk, italiensk, japansk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, spansk, svensk eller tyrkisk, findes der et Todoist til dig.

Hvis dit sprog ikke er tilgængeligt endnu, så fortvivl ikke! Vi arbejder løbende på at understøtte flere sprog, og vi håber at have dit tilgængeligt snart.

Du kan enten bruge det standard systemsprog, der automatisk registreres og indstilles i app'en, eller skifte det til et sprog efter eget valg i app-indstillingerne.

Sproget til smart datogenkendelse indstilles automatisk baseret på det valgte sprog. I tilfælde af, at du har valgt et sprog, som vores smarte datogenkendelse endnu ikke understøtter, sættes det som standard til engelsk.

Det er muligt at have app'en sat til forskellige sprog på tværs af platformene. Du kan fx bruge web-app'en på engelsk og din mobil-app på spansk.

Sådan ændrer du dine sprogindstillinger i Todoist:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre, og vælg Indstillinger.
  2. Åbn fanen Generelt i venstre side.
  3. Klik på rediger ud for det nuværende sprog.
  4. Vælg dit foretrukne sprog.
  5. Opdater websiden/genstart app'en.
  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Vælg Genereltunder Indstillinger.
  3. Under Sprog vælger du et hvilket som helst tilgængeligt sprog fra drop-down listen.
  4. Genstart app'en.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Nederst til venstre trykker du på Indstillinger og derefter Generelt.
  3. Tryk på Sprog og vælg et hvilket som helst tilgængeligt sprog fra drop-down listen.
  1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på tandhjuls-ikonet.
  2. Vælg Genereltunder Indstillinger.
  3. Tryk på Sprog og vælg et hvilket som helst tilgængeligt sprog fra drop-down listen.
  4. Genstart app'en.