Se aktivitetslog for kontoen

Business

Med aktivitetsloggen kan du få fuldstændig synlighed i, hvad du og dine projekt team-medlemmer har arbejdet på - organiseret efter dato og filtreret efter projekt, person eller begivenhedstype. Se alle:

• Tilføjede opgaver
  • Redigerede opgaver
  • Udførte opgaver
  • Genaktiverede opgaver
  • Slettede opgaver

Sådan får du vist din kontos aktivitetslog:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre af dit Todoist.
  2. Vælg Se aktivitetsloggen.
  3. Hvis du vil filtrere aktivitet efter projekt, person eller begivenhedstype, skal du bruge drop-down menuerne øverst i aktivitetsloggen.

Sådan får du vist aktivitetsloggen for et projekt:

1. Klik på et projekts navn for at åbne det.
  2. Klik på taleboble-ikonet øverst til højre for at åbne visningen af projektkommentarer.
  3. Klik på aktivitetslog-ikonet øverst i kommentarerne til højre for projektnavnet.web1.jpgweb2.jpg
  4. For at ændre projektet – eller filtrere efter person eller begivenhedstype – skal du bruge drop-down menuerne øverst i aktivitetsloggen..

Sådan får du vist aktivitetsloggen for en opgave:

1. Hold markøren over opgaven, og klik på taleboble-ikonet, der vises til højre for at åbne visningen for opgavekommentarer.
  2. Klik på aktivitetslog-ikonet over kommentarerne til højre for projektnavnet.

Sådan får du vist din kontos aktivitetslog:

1. Klik på dit navn øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Vælg Aktivitet.
  3. For at filtrere efter projekter skal du bruge drop-down pil flask_icon.png ikonet. For at filtrere efter begivenheder, skal du bruge filter filter_icon.png ikonet øverst til højre. Når et delt projekt er valgt, kan du også filtrere efter team-medlemmer.

Sådan får du vist aktivitetsloggen for et projekt:

1. Klik på et projekts navn for at åbne det.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre, og vælg Aktivitetslog.
  3. Hvis du vil filtrere efter begivenheder eller team-medlemmer (i et delt projekt), skal du bruge filter-ikonet filter_icon.png øverst til højre.

Bemærk! Aktivitetslog for opgaver er pt. kun tilgængelige på internettet, macOS, Windows (legacy) og Android-apps. Vi arbejder på også at tilføje det til iOS og Windows 10.

Sådan får du vist aktivitetsloggen for et projekt:

1. Øverst til venstre i dit Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. I navigationsmenuen kan du trykke på et vilkårligt projektnavn for at åbne det.
  3. Øverst til højre i projektet trykker du på ikonet med tre prikker.
  4. I drop-down menuen vælger du Aktivitetslog.
  5. Sådan skifter du projekt eller ser aktivitet på tværs af alle projekter:
    • Tryk på projekt-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • Tryk på Alle projekter eller det specifikke projekt, du ønsker.
  6. Sådan filtrerer du efter team-medlem eller type af begivenhed:
    • Tryk på filter-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • I drop-down menuen skal du vælge Efter begivenhedstype eller Efter team-medlem.
    • Foretag dit valg, og tryk så på OK.

Sådan får du vist aktivitetsloggen for en opgave:

1. Tryk på et opgavenavn for at vælge den.
  2. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre.
  3. I drop-down menuen vælger du Aktivitetslog.

Sådan får du vist aktivitetsloggen for et projekt:

1. Tryk på et projekts navn for at åbne det.
  2. Øverst til højre i projektet trykker du på ikonet med tre prikker.
  3. I drop-down menuen vælger du Aktivitetslog.
  4. Sådan skifter du projekt eller ser aktivitet på tværs af alle projekter:
    • Tryk på projekt-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • Vælg Alle projekter eller det specifikke projekt, du ønsker.
    • Tryk på Anvend øverst til højre.
  5. Sådan filtrerer du efter team-medlem eller type af begivenhed:
    • Tryk på filter-ikonet øverst til højre i aktivitetsloggen.
    • Tryk på Filtrer efter team-medlem eller Filtrer efter handling.
    • Foretag dit valg.
    • Tryk på Anvend øverst til højre.

Bemærk! Aktivitetslog for opgaver er pt. kun tilgængelige på internettet, macOS, Windows (legacy) og Android-apps. Vi arbejder på også at tilføje det til iOS og Windows 10.