Accepter automatisk projektinvitationer

Business

Spar tid og besvær ved automatisk at acceptere projektinvitationer fra team-medlemmer, du tidligere har accepteret invitationer fra eller fra medlemmer af dit Todoist Business-team. Sådan slår du denne indstilling til/fra:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i Todoist.
  2. Vælg Indstillinger > Generelt.
  3. I drop-down menuen Accepter automatisk invitationer vælger du Ja, godkend automatisk invitationer fra kendte team-medlemmer eller Nej tak for at deaktivere indstillingen.
  1. Tryk på tandhjuls-ikonet øverst til højre i Todoist.
  2. Tryk på Generelt.
  3. Sæt indstillingen Accepter automatisk invitationer til enten til eller fra.
  1. Tryk på mere-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt.
  3. Markér eller fjern markering fra Accepter automatisk invitationer for at slå det til eller fra.
  1. Tryk på mere-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt.
  3. Skift indstillingen Accepter automatisk invitationer for at slå det til eller fra.
Hvis Accepter automatisk invitationer er slået fra, vil du blive bedt om manuelt at acceptere eller afvise hver projektinvitation.