Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Newton?

Business

Hvad er Newton?

Newton er en e-mailklient, der giver dig mulighed for at administrere dine arbejdsgange (inkl. CRM, projektstyring, samarbejde, marketing med mere) direkte fra din indbakke.

Hvad gør integrationen?

Ved hjælp af Todoist-kortet i Newton kan du omdanne enhver e-mail til en Todoist-opgave direkte fra din mobiltelefon. Newton fungerer med Gmail, Exchange, Yahoo, Outlook, iCloud, Google Apps, Office 365 og enhver IMAP-konto.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Newton?

Der kræves ingen yderligere handlinger. Todoist er forbundet med Newton helt automatisk.

Hvordan bruger man integrationen?

1. Åbn Newton-app'en.
  2. Åbn den besked, du vil tilføje som en opgave i Todoist.
  3. Tryk på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælg at gemme e-mailen i Todoist.
  4. Første gang bliver du bedt om at give Newton tilladelse til at få adgang til dine Todoist-data.
  5. I Todoist-vinduet kan du redigere din opgaves navn og kommentarer. Under ikonet med tre prikker kan du også vælge et ønsket projekt, angive en etiket og en prioritet og tildele en forfaldsdato.
  6. Når du er klar, trykker du på den røde Add Task knap forneden for at gemme opgaven i Todoist.

CloudMagic + Todoist