Hvordan bruger jeg Todoist med Google Now?

Business

Hvad er Google Nu?

Google Now er en intelligent, personlig assistent, der indeholder Nu-kort og stemmebaserede søgninger og kommandoer.

Hvad gør integrationen?

Google Nu giver dig mulighed for at diktere Todoist-opgaver til din mobilenhed uden at åbne Todoist-app'en.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Google Nu?

Der kræves ingen yderligere handlinger. Todoist er forbundet med Google Nu helt automatisk.

Hvordan bruger man integrationen?

Åbn Google Nu (eller sig blot "OK Google" på Android 4.4+) og sig "Note to self" eller "Take a note" efterfulgt af dine opgaveinformationer, såsom fx “Køb brød i morgen”. Når stemmegenkendelsen er færdig, skal du blot vælge Todoist fra listen over apps, der vises. (Bemærk: Du vil kun skulle vælge Todoist første gang). En opgave kaldet “Køb brød” oprettes automatisk i din Todoist-indbakke med en forfaldsdato til morgen.

Google Now + Todoist