Hvordan kan jeg bruge Todoist med Google Drev & Dropbox?

Business

Hvad er Google Drev & Dropbox?

Google Drev og Dropbox er lagringsapps til skyen.

Hvad gør integrationerne?

Todoist fildeling giver dig mulighed for at uploade, gemme og dele dine filer fra Dropbox og Google Drev (ud over filer fra din computers harddisk) direkte i dine opgaver. Du kan uploade filer til Dropbox og Google Drev og knytte dem til dine Todoist-opgaver.

Google Drev & Dropbox-integrationer er ikke tilgængelige i vores Windows 10-app endnu. De kommer i fremtiden.

Hvordan bruger man integrationerne?

1. Hold musen over en opgave, og klik på ikonet, der vises ved siden af navnet.
  2. Klik på upload-ikonet, og vælg derefter den placering, hvorfra du vil uploade en fil: Google Drev eller Dropbox.
  3. Gennemse dine filer og klik på navnet på den fil, du ønsker at vedhæfte.