Tilføj en etiket til en opgave

Business

Tilføj mere nyttigt kontekst til dine opgaver med etiketter.

Tilføj en etiket til en ny opgave:

1. Klik på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. Skriv "@" i opgavefeltet (eller klik på etiket-ikonet i højre side).
  3. I menuen der vises, vælger du den etiket, du ønsker at tilføje. Fortsæt med at skrive etiketnavnet for at indsnævre resultaterne.
  4. Hvis du indtaster en etiket, der ikke eksisterer endnu, får du mulighed for at oprette den. Afslut indtastningen og klik på Etiket ikke fundet. Opret Label_name.

Tilføj en etiket til en eksisterende opgave:

1. Klik på en vilkårlig opgave for at redigere den.
  2. Skriv "@" i opgavefeltet, og følg instruktionerne ovenfor for at tilføje en eksisterende etiket eller oprette en ny.

Tilføj en etiket til en ny opgave:

1. Tryk på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. I menuen, der vises nederst på skærmen, skal du trykke på etiket-ikonet (eller blot skrive @).
  3. Vælg den etiket, du vil tilføje, i listen, der vises. Fortsæt med at skrive etiketnavnet for at indsnævre resultaterne.
  4. Hvis du vil oprette og tilføje en ny etiket til opgaven, skal du afslutte indtastningen af den nye etikets navn og derefter trykke på Tilføj etiket "Label_Name".

Tilføj en etiket til en eksisterende opgave:

1. Tryk på en vilkårlig opgave for at vælge den.
  2. I menuen, der vises nederst på skærmen, skal du trykke på blyant-ikonet.
  3. Tryk på Etiketter.
  4. Tryk for at vælge de eksisterende etiketter, du ønsker at tilføje fra listen, og tryk på OK.
  5. Tryk på send-ikonet for at gemme dine ændringer.

Hvis du ønsker at tilføje en etiket til en eksisterende opgave:

1. Tryk på en vilkårlig opgave for at vælge den.
  2. I menuen, der vises nederst på skærmen, skal du trykke på blyant-ikonet.
  3. Tryk på navnefeltet for opgaven.
  4. Efter opgavens navn sætter du et mellemrum og indtaster @-symbolet, hvorefter du skriver navnet på den nye etiket.
  5. Tryk på Tilføj etiket "Etiketnavn".
  6. Tryk på send-ikonet for at gemme dine ændringer.

Tilføj en etiket til en ny opgave:

1. Tryk på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. I menuen, der vises under opgavefeltet, skal du trykke på etiket-ikonet (eller blot skrive @).
  3. Vælg den etiket, du vil tilføje, i listen, der vises. Fortsæt med at skrive etiketnavnet for at indsnævre resultaterne.
  4. Hvis du vil oprette og tilføje en ny etiket til opgaven, skal du afslutte indtastningen af den nye etikets navn og derefter trykke på Tilføj etiket "Label_Name".

Tilføj en etiket til en eksisterende opgave:

1. Tryk på en vilkårlig opgave for at vælge den.
  2. Tryk på blyant-ikonet i menuen, der vises under opgaven.
  3. Tryk på Etiketter.
  4. Vælg de eksisterende etiketter, du ønsker at tilføje til opgaven.
  5. Hvis du vil oprette og tilføje en ny etiket til opgaven, skal du trykke på + ikonet øverst til højre, give etiketten et navn og vælge en farve, og derefter trykke på Færdig i øverste højre hjørne.
  6. Når du har valgt de ønskede etiketter, skal du trykke på > Rediger opgave i øverste venstre hjørne.
  7. Tryk på Færdig i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.

Tilføj en etiket til en ny opgave:

1. Klik på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. Skriv "@" i opgavefeltet (eller klik på etiket-ikonet i højre side).
  3. I menuen der vises, vælger du den etiket, du ønsker at tilføje. Fortsæt med at skrive etiketnavnet for at indsnævre resultaterne.
  4. Hvis du vil oprette og tilføje en ny etiket til opgaven, skal du afslutte indtastningen af den nye etikets navn og derefter klikke på +Tilføj etiket Label_Name.

Tilføj en etiket til en eksisterende opgave:

1. Klik på en vilkårlig opgave for at redigere den.
  2. Skriv "@" i opgavefeltet, og følg instruktionerne ovenfor for at tilføje en eksisterende etiket eller oprette en ny.

Der er meget mere, du kan gøre med etiketter for at organisere dine opgaver. Lær hvordan du får mest muligt ud af etiketter.