Tilføj en etiket til en opgave

Business

Tilføj mere nyttigt kontekst til dine opgaver med etiketter.

Tilføj en etiket til en ny opgave:

1. Klik på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. Skriv "@" i opgavefeltet (eller klik på etiket-ikonet i højre side).
  3. Vælg den etiket, du vil tilføje, i menuen, der vises. Fortsæt med at skrive etiketnavnet for at indsnævre resultaterne.
  4. Hvis du indtaster en etiket, der ikke eksisterer endnu, får du mulighed for at oprette den. Afslut skrivningen og klik på Etiket ikke fundet. Opret Label_name.

Tilføj en etiket til en eksisterende opgave:

1. Klik på en vilkårlig opgave for at redigere den.
  2. Skriv "@" i opgavefeltet, og følg de samme instruktioner ovenfor for at tilføje en eksisterende etiket eller oprette en ny.

Tilføj en etiket til en ny opgave:

1. Tryk på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. I menuen, der vises nederst på skærmen, skal du trykke på etiket-ikonet (eller bare taste @).
  3. Vælg den etiket, du vil tilføje, i listen, der vises. Fortsæt med at skrive etiketnavnet for at indsnævre resultaterne.
  4. Hvis du vil oprette og tilføje en ny etiket til opgaven, skal du afslutte indtastningen af den nye etikets navn og derefter trykke på Tilføj etiket "Label_Name".

Tilføj en etiket til en eksisterende opgave:

1. Tryk på en vilkårlig opgave for at vælge den.
  2. I menuen, der vises nederst på skærmen, skal du trykke på blyant-ikonet.
  3. Tryk på Etiketter.
  4. Tryk for at vælge den eller de etiketter, du vil tilføje fra listen, og tryk på OK.
  5. Tryk på send-ikonet for at gemme dine ændringer.

Når du tilføjer en etiket til en eksisterende opgave, kan du kun vælge mellem eksisterende etiketter. For at tilføje en ny etiket til en opgave skal du først oprette en ny etiket:

1. Tryk på menuikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Nederst på din etiketliste trykker du på Administrér etiketter.
  3. Vælg Tilføj etiket.
  4. Indtast den nye etikets navn, og vælg en farve.
  5. Når du er færdig, skal du trykke på send-ikonet øverst til højre.

Tilføj en etiket til en ny opgave:

1. Tryk på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. I menuen, der vises under opgavefeltet, skal du trykke på etiket-ikonet (eller bare taste @).
  3. Vælg den etiket, du vil tilføje, i listen, der vises. Fortsæt med at skrive etiketnavnet for at indsnævre resultaterne.
  4. Hvis du vil oprette og tilføje en ny etiket til opgaven, skal du afslutte indtastningen af den nye etikets navn og derefter trykke på Tilføj etiket "Label_Name".

Tilføj en etiket til en eksisterende opgave:

1. Tryk på en vilkårlig opgave for at vælge den.
  2. Tryk på blyant-ikonet i menuen, der vises under opgaven.
  3. Tryk på Etiketter.
  4. Vælg den eller de etiketter, du vil tilføje til opgaven.
  5. Hvis du vil oprette og tilføje en ny etiket til opgaven, skal du trykke på + ikonet øverst til højre, give etiketten et navn og vælge en farve, og trykke på Færdig i øverste højre hjørne.
  6. Når du har valgt de ønskede etiketter, skal du trykke på < Redigér opgave i øverste venstre hjørne.
  7. Tryk på Færdig i øverste højre hjørne for at gemme dine ændringer.

Tilføj en etiket til en ny opgave:

1. Klik på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. Skriv "@" i opgavefeltet (eller klik på etiket-ikonet i højre side).
  3. Vælg den etiket, du vil tilføje, i menuen, der vises. Fortsæt med at skrive etiketnavnet for at indsnævre resultaterne.
  4. Hvis du vil oprette og tilføje en ny etiket til opgaven, skal du afslutte indtastningen af den nye etikets navn og derefter klikke på +Tilføj etiket Label_Name.

Tilføj en etiket til en eksisterende opgave:

1. Klik på en vilkårlig opgave for at redigere den.
  2. Skriv "@" i opgavefeltet, og følg de samme instruktioner ovenfor for at tilføje en eksisterende etiket eller oprette en ny.

Der er meget mere, du kan gøre med etiketter for at organisere dine opgaver. Lær hvordan du får mest muligt ud af etiketter.