Tilføj en kommentar eller fil til en opgave

Business

Gem alle relevante opgaveinformationer – noter, links, filer, lydoptagelser mm. – direkte i dine opgaver med kommentarer.

1. Hold markøren over en opgave, og klik på taleboblen, der vises til højre for opgavens navn.comments-web-comment.jpg
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  3. Hvis du ønsker det, kan du klikke på papirclips-ikonet for at vedhæfte en fil eller klikke på mikrofon-ikonet for at optage en lydkommentar.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du ændre, hvem du gerne vil underrette om din kommentar.comments-web-notify.jpg
  5. Når du er færdig, klik på Tilføj kommentar.
  1. Tryk på et vilkårligt opgavenavn.
  2. Tryk på taleboble-ikonet i menuen, der vises nederst på din skærm.comments-android-comment.jpg
  3. Hvis du ønsker det, kan du trykke på papirclips-ikonet for at uploade en fil eller optage en lydkommentar, .
  4. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du gerne vil underrette om din kommentar ved at trykke på klokke-ikonet i venstre side.comments-android-notify2.jpg
  6. Når du er færdig, trykker du på send-ikonet.
  1. Tryk på et vilkårligt opgavenavn.
  2. Tryk på taleboble-ikonet i mulighederne, der vises under opgavefeltet. comments-ios-comment.jpg
  3. Skriv en kommentar i kommentarfeltet.
  4. Tryk på papirclips-ikonet for at uploade en fil, eller optag en lydkommentar, hvis du ønsker det.
  5. Hvis du er i et delt projekt, kan du vælge, hvem du gerne vil underrette om din kommentar ved at trykke på klokke-ikonet i højre side.comments-ios-notify2.jpg
  6. Når du er færdig, tryk på Send.
  1. Hold markøren over en opgave, og klik på taleboble-ikonet, der vises til højre.comments-windows-comment.jpg
  2. Skriv en kommentar i kommentarfeltet i ruden til højre.
  3. Tryk på papirclips-ikonet for at uploade en fil, hvis du ønsker det.
  4. Hvis du er i et delt projekt, kan du ændre, hvem du gerne vil underrette om din kommentar. comments-windows-notify.jpg
  5. Når du er færdig, klik på Send.

Du kan også tilføje kommentarer og vedhæfte filer til projekter! Det er praktisk til at gemme overordnede projektinformationer på ét sted og dele dem med team-medlemmer.