Skift farve på en etiket

Business

At tilføje farver på etiketter er en fantastisk måde at visuelt organisere dine etiketter i Todoist.

Sådan ændrer du farve på en etiket:

1. Klik på ikonet med tre prikker ud for etiketnavnet, du vil ændre farven på.
  2. Vælg Redigér etiket i drop-down menuen.
  3. Klik på etiket-ikonet ud for etiketnavnet og vælg en farve efter eget valg.
  4. Når du er færdig, klik på Gem.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre.
  2. Tryk på Administrér etiketter under din liste over etiketter.
  3. Tryk på den etiket, du vil ændre farve på.
  4. Tryk på etiket-ikonet/farvenavn, og vælg en farve efter eget valg.
  5. Når du er færdig, skal du trykke på send-ikonet øverst til højre.
  1. Tryk på den etiket, du vil ændre farve på.
  2. Øverst til højre skal du trykke på ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Redigér etiket i drop-down menuen.
  4. Tryk på Farve, og vælg en farve efter eget valg.
  5. Når du er færdig, så tryk på Færdig øverst til højre.
  1. Højreklik på den etiket, du vil ændre farve på.
  2. VælgRedigérmuligheden.
  3. Klik på farveprikken, og vælg en ny farve.
  4. Når du er færdig, klikker du på Gem.

Mere om etiketter