Filtrer opgaver efter etiket

Business

Når du ønsker at se opgaver med en given etiket eller et sæt etiketter, kan du søge efter dem ved at skrive etiketten i søgefeltet øverst i dit Todoist. For eksempel "@e-mail".

Du kan også åbne listen over etiketter og klikke eller trykke på en etiket for at hente en liste over alle tilknyttede opgaver frem.

Her er nogle andre nyttige forespørgsler du kan bruge med etiketter:

Forespørgsel

Hvad den gør

@e-mail

Viser alle opgaver med etiketten @e-mail

@e-mail & @afventer

Viser alle opgaver, der både har etiketten @e-mail og @afventer

(i dag | forfalden) & @e-mail

Viser alle opgaver, der enten forfalder i dag eller er forfaldet, og som har etiketten @e-mail

7 dage & @afventer

Viser alle opgaver der forflader i løbet af de næste 7 dage, og som har etiketten @afventer

ingen etiketter

Viser alle opgaver uden etiket

Du kan gemme dine favoritsøgninger som filtre for nem adgang senere.