Slet en etiket

Business

Sådan fjerner du etiketter, du ikke længere har brug for:

1. Hold markøren over den etiket, du vil slette, og klik på ikonet med tre prikker, der vises til højre.
  2. Vælg Slet etiket fra drop-down menuen.labels-web-delete.jpg
  3. I pop op-vinduet klikker du på OK knappen for at bekræfte.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre af dit Todoist.
  2. Tryk på Etiketter for at få vist din liste over etiketter.
  3. Scroll ned i bunden af din etiketliste, og tryk på Administrér etiketter.
  4. Tryk på den etiket, du vil slette.
  5. Øverst til højre trykker du på ikonet med tre prikker og vælger Slet fra drop-down menuen.
  6. I dialogen trykker du på Ja for at bekræfte.
  1. Tryk på den etiket, du vil slette.
  2. Øverst til højre trykker du på ikonet med tre prikker.
  3. Vælg Redigér etiket i drop-down menuen.
  4. Tryk Slet etiket.
  5. Tryk Slet etiket igen for at bekræfte.
  1. Højreklik på den etiket, du vil slette.
  2. VælgSletmuligheden.
  3. Klik Bekræft

Mere om etiketter