Udskyd en opgave

Business

Man kan ikke altid opnå alt, hvad man ønsker at få gjort på en dag. Og det er okay! Todoist gør det nemt at håndtere modgang og omlægge opgaver til senere.

Sådan omlægger du en individuel opgave:

1. Hold markøren over en opgave, du ønsker at omlægge, og klik på ikonet med tre prikker til højre for opgavens navn.
  2. Under Planlægning vælger du en ny forfaldsdato for en opgave ved at klikke på en af datogenvejene eller ved at vælge en ny forfaldsdato fra kalenderen.

Sådan omlægger du flere opgaver på samme tid:

1. Tryk på Ctrl (Windows) eller Cmd (macOS), og klik på hver opgave for at vælge/fravælge dem. Hvis du vil vælge en række opgaver, skal du holde Shift og klikke på den første og sidste opgave i din udvælgelse.
  2. Klik på Planlægning i menuen, der vises øverst, og vælg en ny forfaldsdato for alle de valgte opgaver.

Sådan omlægger du en opgave fra visningerne I dag eller Næste 7 dage:

1. Hold markøren over den opgave, du vil udskyde, og klik og hold det grå håndtag, der vises til venstre for opgavens navn.
  2. Træk og slip opgaver til en senere dato for at omlægge dem.

Sådan omlægger du en individuel opgave:

1. Swipe fra højre mod venstre på den opgave, du vil udskyde.
  2. I den følgende visning skal du vælge en ny forfaldsdato for opgaven ved at trykke på en af datogenvejene eller ved at vælge en ny forfaldsdato fra kalenderen.

Sådan omlægger du flere opgaver på én gang:

1. Tryk på hver af de opgaver, du vil udskyde, for at vælge dem.
  2. Nederst trykker du på kalender-ikonet.
  3. I den følgende visning skal du vælge en ny forfaldsdato for opgaverne ved at trykke på en af datogenvejene eller ved at vælge en ny forfaldsdato fra kalenderen.

Sådan omlægger du en individuel opgave:

1. Swipe fra højre mod venstre på den opgave, du vil udskyde.
  2. I den følgende visning skal du vælge en ny forfaldsdato for opgaven ved at trykke på en af datogenvejene eller ved at vælge en ny forfaldsdato fra kalenderen.

Sådan omlægger du flere opgaver på én gang:

1. Øverst til højre på en opgaveliste skal du trykke på ikonet med tre prikker.
  2. I drop-down menuen skal du vælge Rediger flere elementer.
  3. Tryk på de opgaver, du vil udskyde.
  4. Nederst trykker du på kalender-ikonet.
  5. I den følgende visning skal du vælge en ny forfaldsdato for opgaverne ved at trykke på en af datogenvejene eller ved at vælge en ny forfaldsdato fra kalenderen.

Sådan omlægger du en individuel opgave:

1. Hold markøren over en opgave, du ønsker at omlægge, og klik på kalender (planlægnings)-ikonet til højre for opgavens navn.
  2. Vælg en ny forfaldsdato for en opgave ved at klikke på en af datogenvejene eller ved at vælge en ny forfaldsdato fra kalenderen.

Sådan omlægger du flere opgaver på én gang:

1. Tryk på Ctrl + m for at aktivere flervalgstilstand og klik på alle de opgaver, du vil omlægge.
  2. Klik på Kalender (planlægnings)-ikonet øverst til højre, og vælg en ny dato for alle valgte opgaver.

Du kan også bruge Smart-Planlæg til at omlægge alle dine forfaldne opgaver på én gang og fastsætte realistiske deadlines for hver enkelt.

Lær mere om forfaldsdatoer og -tidspunkter