Hvordan bruger jeg Todoist sammen med IFTTT?

Business

Hvad er IFTTT?

IFTTT (If This Then That) giver dig mulighed for at oprette stærke forbindelser ('applets') mellem forskellige typer apps og tjenester.

Hvad gør integrationen?

IFTTT giver dig mulighed for at oprette applets, såsom at tilføje trendy Reddit-indlæg til din læseliste, gøre dine Google Kalender-hændelser til opgaver, underrette alle på Slack, når en ny opgave er blevet oprettet med mere.

Klik på linket nedenfor for at udforske og konfigurere dine Todoist-applets: Todoist IFTTT-applets oprettet af brugere.

Hvordan forbinder jeg Todoist med IFTTT?

1. Åbn Todoist’s IFTTT-kanal og aktiver den på din IFTTT-konto.

Hvordan bruger man integrationen?

Link din Todoist-konto til over 200 forskellige kanaler, herunder Pocket, Evernote, Facebook, Slack, Twitter, Fitbit og mange flere.