Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Toggl Button?

Business

Hvad er Toggl Button?

Toggl Button er en open source-udvidelse til Chrome.

Hvad gør integrationen?

Toggl Button giver dig mulighed for at måle den tid, du bruger på hver af dine opgaver direkte i Todoist på web.

Integrationen med Toggl understøttes i øjeblikket kun i vores web-app.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Toggl Button?

1. Installer Toggl Button fra Chrome Webshop.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for todoist.com under "URL Permissions".
  3. Klik på Allow-knappen i pop op-vinduet for at acceptere Toggls anmodning om yderligere tilladelser.
  4. Log ind i Toggl fra udvidelsesmenuen øverst til højre i dit browservindue eller fra Toggl.com.

Hvordan bruger man integrationen?

1. Start Toggl-timeren i Todoist ud for den opgave, du arbejder på. Opgavens navn vil blive tilføjet til din Toggl-tidsangivelse.

Det fungerer i real-time, så når du timer opgaven i Todoist, kan du se den i aktion fra din Toggl-konto på nettet:

Todoist-visning

Toggl-visning