Hvordan kan jeg bruge Todoist sammen med Toggl Button?

Business

Hvad er Toggl Button?

Toggl Button er en open source udvidelse til Chrome.

Hvad gør integrationen?

Toggl Button giver dig mulighed for at måle den tid, du bruger på hver af dine opgaver direkte i Todoist på nettet.

Integrationen med Toggl understøttes i øjeblikket kun i vores web-app.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Toggl Button?

1. Installer Toggl Button fra Chrome Webshop.
  2. Markér afkrydsningsfeltet ud for todoist.com under "URL Permissions".
  3. Klik på Allow-knappen i pop op-vinduet for at acceptere Toggls anmodning om yderligere tilladelser.
  4. Log ind i Toggl fra udvidelsesmenuen øverst til højre i dit browservindue eller fra Toggl.com.

Hvordan bruger man integrationen?

1. Start Toggl-timeren i Todoist ud for den opgave, du arbejder på. Opgavens navn vil blive tilføjet til din Toggl-tidsangivelse.

Det virker i real-time, så når du timer opgaven i Todoist, kan du se den i aktion fra din Toggl-konto på nettet:

Todoist-visning

Toggl-visning