Hvordan kan jeg bruge Todoist med Google Maps & Apple Maps?

Business

Hvad er Google Maps & Apple Maps?

Google Maps og Apple Maps er kortlægningsapps.

Hvad gør integrationerne?

Todoists lokalitetsbaserede påmindelser er tilgængelige på Android og iOS og er integreret med henholdsvis Google Maps og Apple Maps. Takket være disse integrationer kan du oprette opgavealarmer, der udløses, når du ankommer eller forlader et bestemt sted ved at vælge lokaliteter i enten Google Maps eller Apple Maps. Todoist gemmer adresserne på dine sidste 10 steder, så du nemt kan vælge dem, du oftest bruger.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Google Maps & Apple Maps?

Lokalitetsbaserede påmindelser kan administreres fra enhver platform (herunder Gmail eller Outlook), men de udløser kun en notifikation, når du er på farten, hvis du bruger Todoist på en GPS-aktiveret iOS- eller Android-enhed. Hvis du vil aktivere lokalitetsbaserede påmindelser på iOS, skal du trykke på Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester og aktivere Lokalitetstjenester og Påmindelser. På Android er alt automatisk konfigureret.

Hvordan bruger man integrationerne?

Apple Maps + Todoist