Optag lydkommentarer

Business

Nogle gange har du bare ikke tid til at skrive en hel kommentar. Her kommer lydkommentarer ind i billedet. Lydkommentarer er en hurtig og nem måde at tilføje informationer til en opgave eller et projekt, når der er for meget at skrive ned, eller du har bare ikke tid.

Sådan laver du en lydkommentar i Todoist:

1. Åbn Todoist-app'en.
  2. Hold markøren over en opgave, og klik på taleboble-ikonet ud for dens navn.
  3. Klik på mikrofon-ikonet, klik på Optag for at optage en lydkommentar og klik derefter på Vedhæft for at vedhæfte den til opgaven.
  4. For at lytte til en eksisterende optagelse klikker du på Afspil.

1. Åbn Todoist-app'en.
  2. Tryk på et opgavenavn.
  3. Tryk på taleboble-ikonet i bunden.
  4. Tryk på papirclips-ikonet og vælg Optag lydfil.
  5. Når mikrofonen vises, kan du optage din kommentar. Når du er færdig, trykker du på OK-knappen.
  6. Tryk på send-ikonet.

1. Åbn Todoist-app'en.
  2. Tryk på et opgavenavn.
  3. Under opgavens navn trykker du på taleboble-ikonet.
  4. Tryk på papirclips-ikonet og vælg Optag lydfil.
  5. Tryk på den runde røde cirkelknap og indtal din kommentar. Når du er færdig, trykker du på den firkantede røde knap.
  6. Tryk på Vedhæft øverst til højre.
  7. Tryk på Send øverst til højre.

Beklager, denne valgmulighed er endnu ikke tilgængelig i apps til MacOS og Windows. Vi arbejder på det!