Sådan optjener/mister du Karma

Business

Du optjener Karma når:

• Du tilføjer opgaver.
  • Du udfører opgaver til tiden.
  • Du bruger avancerede funktioner som etiketter, tilbagevendende forfaldsdatoer og påmindelser.
  • Du når de mål, du selv har sat vedrørende antallet af opgaver, du ønsker at fuldføre enten dagligt eller ugentligt.
  • Du opnår løbende opgaver "på stribe" ved at nå dine mål flere dage/uger i træk.

Du mister Karma når:

• Du har opgaver der er forfaldne med 4 dage eller mere.

Du kan ændre dine Karma-indstillinger for at tilpasse dine daglige og ugentlige opgavemål, vælge hvilke dage i ugen, der ikke tæller i forhold til disse mål (såsom weekender), og tænde ferietilstand, så dine striber ikke brydes, mens du er væk.