Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Timely?

Business

Hvad er Timely?

Timely er en tidsmålngsapp, som giver dig mulighed for at holde øje med, hvor meget tid der bruges på projekter og opgaver.

Hvordan virker integrationen?

Timely lader dig se alle udførte opgaver fra Todoist, og det tidspunkt du markerede dem som sådan, på dets hukommelsestidslinje, hvilket gør det utrolig nemt at logge din tid på alt det arbejde du har opnået i dag.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Timely?

1. Log ind på din Timely-konto, eller opret en ny her, og gå til fanen Apps under Timely Indstillinger.
  2. Klik på Todoist-app'en og forbind din konto til Timely.
  3. Klik på knappen Authorize og log ind på din Todoist-konto... og så er du klar!

Hvordan bruger man integrationen?

1. Hold markøren over Todoist-prikken på din tidslinje for at se de udførte opgaver og tidspunktet for, hvornår du gennemførte dem.
  2. Klik og træk for at vælge din Todoist-prik for at tilføje logget tid for den pågældende opgave.
  3. Klik på Gem.