Slå Todoist-konti sammen

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Det er desværre ikke muligt at slå separate Todoist-konti sammen.

Hvis du vil overføre dine data (aktive opgaver, projekter og etiketter der er i brug) fra en konto til en anden, kan du gøre det ved at eksportere og importere projekter. Du skal blot sikkerhedskopiere alle data på din konto som CSV-filer og derefter importere dem til din anden konto.

Dine udførte opgaver, filtre, etiketter (der ikke er i brug) og Karma-fremskridt overføres ikke.

Alternativt kan du ændre e-mailadressen på din konto.