Angiv forfaldsdatoer med Smart-Planlæg

Business

Har du problemer med at lave en realistisk tidsplan for dine opgaver? Lad Smart-Planlæg hjælpe dig med at planlægge den kommende dag og uge.

Smart-Planlæg bruger prædiktiv modellering til at foreslå de bedst mulige forfaldsdatoer for dine opgaver. (Du vil altid have mulighed for at acceptere, redigere eller afvise Smart-Planlægs forslag.)

Når Smart-Planlæg forsøger at finde en ideel dato for en opgave, tages der hensyn til:

• Dine vaner - Følger du normalt op på e-mails mandag morgen? Er lørdag den dag du læser? Smart-Planlæg lærer dine vaner og foreslår datoer i overensstemmelse hermed.
  • Hvor meget en opgave haster - Baseret på anonyme data hentet fra alle Todoist brugere, anslår Smart-Planlæg hvor meget en given opgave haster.
  • Hverdage vs. weekender – Smart-Planlæg lærer hvilke typer opgaver der kan klares i weekenden, og som altid bør planlægges i løbet af ugen (for eksempel ”Afslut udkast” eller ”Check e-mail”).
  • Kommende opgaver – Er du overbelæsset med opgaver i morgen, men har en ret tom fredag? Smart-Planlæg forsøger at skabe balance i din opgavebelastning for de næste 7 dage i overensstemmelse hermed.
  • Dine daglige og ugentlige mål –Smart-Planlæg anbefaler forfaldsdatoer til at hjælpe dig med at opfylde dine daglige og ugentlige mål. (Få flere oplysninger om Karma mål.)

Som med alle AI-drevne funktioner, der "lærer" over tid, vil Smart-Planlægs dato-forudsigelser bliver mere og mere præcise, jo mere du bruger Todoist.

Sådan får du adgang til Smart-Planlæg i dit Todoist:

Når du omlægger forfaldne opgaver

1. I din visning for I dag eller 7 dage, skal du klikke på Omlæg Forfaldne i øverste højre hjørne af din opgaveliste.
  2. Hold musen over en hvilken som helst opgave, og klik på det grå kalender-ikon i højre side for at redigere den foreslåede forfaldsdato. (Valgfrit).
  3. Når du er tilfreds med dine planlagte opgaver, skal du klikke på Opdatér i bunden af listen.

Når du tilføjer eller omlægger en enkelt opgave

1. Opret en ny opgave, eller klik på den opgave, du ønsker at omlægge.
  2. Klik på datofeltet til højre for opgavens navn.
  3. Klik på genvejen for den foreslåede dato i øverste venstre hjørne af datomenuen.
  4. Klik gem.

Når du omlægger flere opgaver

1. I en hvilken som helst opgavevisning kan du vælge flere opgaver du vil redigere.
  2. Klik på Planlæg i menuen, der vises øverst i dit Todoist..
  3. Klik på Smart-Planlægfor at se foreslåede forfaldsdatoer for de valgte opgaver.
  4. Hold musen over en hvilken som helst opgave, og klik på det grå kalender-ikon i højre side for at redigere den foreslåede forfaldsdato. (Valgfrit)
  5. Når du er tilfreds med dine planlagte opgaver, skal du klikke på Opdatér i bunden af listen.

Når du omlægger forfaldne opgaver

1. I din visning for I dag eller 7 dage, skal du klikke på Omlæg Forfaldne i øverste højre hjørne af din opgaveliste.
  2. Hold musen over en hvilken som helst opgave, og klik på det grå kalender-ikon i højre side for at redigere den foreslåede forfaldsdato. (Valgfrit)
  3. Når du er tilfreds med dine planlagte opgaver, skal du klikke på Opdatér alle i bunden.

Når du tilføjer eller omlægger en enkelt opgave

1. Opret en ny opgave, eller hold musen over en eksisterende opgave, du ønsker at omlægge.
  2. Klik på datofeltet til højre (ved oprettelse af ny opgave) eller kalenderikonet (ved omlægning).
  3. Klik på genvejen for den foreslåede dato nederst til venstre (ved oprettelse) eller øverst til venstre (ved omlægning) af en opgave.

Når du omlægger flere opgaver

1. Gå til vælge-tilstand ved hjælp af Ctrl+m tastaturgenvejen eller (i filtreret visning) ved at klikke på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælg Vælge-tilstand.
  2. Vælg den opgave, du ønsker at omlægge.
  3. Klik på kalender-ikonet øverst.
  4. Klik på genvejen for den foreslåede dato i øverste venstre hjørne.
  5. Når du er tilfreds med dine planlagte opgaver, skal du klikke på Opdatér alle i bunden.
  1. I din visning for I dag eller 7 dage, skal du klikke på Omlæg i øverste højre hjørne af din opgaveliste.
  2. Tryk på en hvilken som helst opgave, og klik Omlæg for at ændre den foreslåede forfaldsdato. (Valgfrit)
  3. Når du er tilfreds med dine planlagte opgaver, skal du klikke på Opdatér i øverste højre hjørne.

Når du omlægger en enkelt opgave

1. Skub til venstre på den opgave, du ønsker at omlægge.
  2. Tryk på genvejen for den foreslåede dato i toppen.

Når du omlægger flere opgaver

1. I en hvilken som helst opgavevisning kan du trykke på ikonet med tre prikker øverst til højre og vælge Redigér flere elementer.
  2. Vælg den opgave, du ønsker at omlægge.
  3. Klik påkalender-ikonet i menuen, der vises nederst i dit Todoist.
  4. Tryk på Smart-Planlæg.
  5. Tryk på en hvilken som helst opgave, og klik Omlæg for at ændre den foreslåede forfaldsdato. (Valgfrit)
  6. Når du er tilfreds med dine planlagte opgaver, skal du klikke på Opdatér i øverste højre hjørne.

Når du omlægger forfaldne opgaver

1. I din visning for I dag eller 7 dage, skal du klikke på Omlæg i øverste højre hjørne af din opgaveliste.
  2. Tryk på en hvilken som helst opgave, og klik Omlæg for at ændre den foreslåede forfaldsdato. (Valgfrit).
  3. Når du er tilfreds med dine planlagte opgaver, skal du klikke på Opdatér i øverste højre hjørne.

Når du omlægger en enkelt opgave

1. Skub til venstre på den opgave, du ønsker at omlægge.
  2. Klik på genvejen for den foreslåede dato i øverste venstre hjørne af datomenuen.

Når du omlægger flere opgaver

1. I en hvilken som helst opgavevisning kan du vælge flere opgaver du vil redigere.
  2. Klik påkalender-ikonet i menuen, der vises nederst i dit Todoist.
  3. Tryk på Smart-Planlæg.
  4. Tryk på en hvilken som helst opgave, og klik Omlæg for at ændre den foreslåede forfaldsdato. (Valgfrit).
  5. Når du er tilfreds med dine planlagte opgaver, skal du klikke på Opdatér i øverste højre hjørne.

Fuldstændig privat og sikkert

Vi ved, at med nutidens teknologi er mennesker med rette bekymrede over den måde virksomheder bruger deres data - det er vi også! Vi ønsker at være ærlige og transparente omkring, præcis hvordan Smart-Planlæg virker:

Alle dine personlige data (for eksempel, hvornår du normalt udfører opgaver, der indeholder ordet ”e-mail”) behandles automatisk af Smart-Planlægs algoritme. Det betyder, at de aldrig er tilgængelige for nogen tjeneste uden for Todoist og aldrig ses af nogen af vores team-medlemmer. De er stadig fuldstændigt private og helt og holdent dine.

Alle tidligere brugerdata, der indgår i dato-forudsigelser (for eksempel, hvilke slags opgaver folk normalt markerer som presserende) er aggregerede og anonyme. Ingen af vores team-medlemmer kan se personlige oplysninger, og vi deler aldrig dine data med uautoriserede 3. parter uden din tilladelse.

Læs vores fulde fortrolighedspolitik for at lære mere om, hvordan vi beskytter dine personlige data.