Tilføj en "Tilføj opgave" hurtig-indstilling tile på Android

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

En "Tilføj opgave" hurtig-indstilling tile til Android Nougat er en praktisk måde hurtigt at tilføje opgaver til Todoist.

For at tilføje, fjerne eller flytte din "Tilføj opgave" hurtig-indstilling tile skal du følge disse enkle trin:

1. Åbn Hurtige indstillinger.
  2. Tryk på blyant-ikonet (eller ikonet med 3 vertikale prikker -> rediger, hvis du bruger en Samsung-enhed).
  3. Tryk og træk indstillinger derhen, hvor du ønsker dem.
  • For at tilføje en indstilling skal du trække den op fra "Træk for at tilføje tiles."
  • For at fjerne en indstilling skal du trække den ned til "Træk hertil for at fjerne."

Dine første indstillings-tiles bliver din hurtig-indstillingslinje.