Tildel en opgave til en anden

Business

Du kan nemt tildele en opgave til hvem som helst. Når du gør det, vil de blive underrettet om den tildelte opgave. Hvis du tilføjer en forfaldsdato, vises opgaven i den pågældende persons visninger for I dag og Næste 7 dage, når det bliver relevant.

Du er nødt til at dele projektet med personen, før du tildeler vedkommende en opgave.

Tildel en eksisterende opgave:

1. I et hvilket som helst delt projekt klikker du på person-ikonet til højre for opgavens navn.
  2. Vælg personens navn i drop-down menuen.

Mens du opretter en opgave:

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og klik på + ikonet i øverste linje for at åbne en ny opgave.
  2. Skriv direkte ind i opgavefeltet.
  3. Vælg personens navn i drop-down menuen. Fortsæt med at indtaste navnet for at indsnævre resultaterne.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt - eller i I dag, Næste 7 dageeller enhver anden form for filtreret visning - skal du først angive et delt projekt ved at skrive # i opgavefeltet og vælge projektets navn. Fx "#Design +James".

Tildel en eksisterende opgave:

1. I et hvilket som helst delt projekt holder du markøren over en opgave og klikker på person-ikonet til højre for opgavens navn.
  2. Vælg personens navn i drop-down menuen.

Mens du opretter en opgave:

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og klik på + ikonet i øverste linje for at åbne en ny opgave.
  2. Skriv direkte ind i opgavefeltet.
  3. Vælg personens navn i drop-down menuen. Fortsæt med at indtaste navnet for at indsnævre resultaterne.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt - eller i I dag, Næste 7 dageeller enhver anden form for filtreret visning - skal du først angive et delt projekt ved at skrive # i opgavefeltet og vælge projektets navn. Fx "#Design +James".

Tildel en eksisterende opgave:

1. I et hvilket som helst delt projekt trykker du på opgaven, du ønsker at tildele.
  2. I menuen, der vises nederst på skærmen, skal du trykke på blyant-ikonet.
  3. Tryk på Tildel til.
  4. Vælg personens navn i drop-down menuen.
  5. Tryk på send-ikonet for at gemme dine ændringer.

Mens du opretter en opgave:

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og tryk på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. Skriv + direkte i opgavefeltet og vælg personens navn fra drop-down menuen, eller tryk på person-ikonet i menuen under opgavefeltet.
  3. Vælg personens navn i drop-down menuen. Fortsæt med at indtaste navnet for at indsnævre resultaterne.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt - eller i I dag, Næste 7 dageeller enhver anden form for filtreret visning - skal du først angive et delt projekt ved at trykke på projekt-ikonet i menuen under opgavefeltet og derefter vælge projektets navn.

Tildel en eksisterende opgave:

1. I et hvilket som helst delt projekt trykker du på opgaven, du ønsker at tildele.
  2. Tryk på blyant-ikonet i menuen, der vises under opgaven.
  3. Tryk på Tildel til.
  4. Vælg personens navn i drop-down menuen.
  5. Tryk på Færdig øverst til højre for at gemme dine ændringer.

Mens du opretter en opgave:

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og tryk på + ikonet for at åbne en ny opgave.
  2. Skriv + direkte i opgavefeltet og vælg personens navn fra drop-down menuen, eller tryk på person-ikonet i menuen under opgavefeltet.
  3. Vælg personens navn i drop-down menuen. Fortsæt med at indtaste navnet for at indsnævre resultaterne.

Hvis du opretter en opgave i et ikke-delt projekt - eller i I dag, Næste 7 dageeller enhver anden form for filtreret visning - skal du først angive et delt projekt ved at trykke på projekt-ikonet i menuen under opgavefeltet og vælge projektets navn.

Når du samarbejder i Todoist, kan du holde alle opdateret med opgavekommentarer. Del flere opgaveoplysninger eller upload relevante filer - alt holdes pænt organiseret sammen med opgaven.