Søg efter opgaver, der er tildelt til en bestemt person

Business

Få et klart overblik over alle de opgaver, der er tildelt til en person, du samarbejder med. Bare klik eller tryk på søgeikonet øverst i dit Todoist og brug søgningen `tildelt til: personens navn`. For eksempel vil søgningen `tildelt til: Galina` finde alle opgaver, der er tildelt Galina.

Her er nogle andre nyttige søgninger, hvis du bruger Todoist til at samarbejde med andre:

Søgning

Hvad den gør

tildelt til: andre

Viser alle opgaver, der er tildelt til andre

tildelt af: Lars

Viser alle opgaver, der er tildelt af Lars

tildelt af: mig

Viser alle opgaver, du har tildelt til andre

tildelt

Viser alle opgaver, der er tildelt til nogen (dig selv og andre)

!tildelt

Viser alle opgaver, der ikke er tildelt til nogen

delt

Viser alle opgaver i delte projekter

Hvis du opdager, at du hele tiden bruger samme søgning, kan du gemme den som et brugerdefineret filter for nem adgang senere.

Lær mere om hvordan du bruger Todoist til deling af projekter og samarbejde