Få en faktura for Premium

Business

Har du brug for en faktura på dit køb af Todoist Premium? Intet problem.

Du kan nemt finde og downloade fakturaer på denne måde:

1. Log ind på din Todoist-konto på todoist.com.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre på siden og vælg Todoist indstillinger.
  3. Klik på fanen Betalinger.

I afsnittet Betalinger kan du se dine betalinger, indtaste de data, du vil se på din faktura (dit firmanavn, adresse, momsnummer osv.) og downloade din faktura.

Denne mulighed er kun tilgængelig for betalinger foretaget direkte via vores hjemmeside ved brug af et kredit-/betalingskort eller PayPal. Hvis du har betalt via Apples App Store eller Google Play Butik, kan en faktura kun udstedes af den relevante sælger (Apple eller Google).