Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Spark?

Business

Hvad er Spark?

Spark er en e-mail-klient til iOS og macOS, der giver dig mulighed for bedre at organisere og tage kontrol over din indbakke. Blandt de mange tidsbesparende funktioner er der en Smart Inbox, der automatisk kategoriserer dine e-mails, Smart Snooze, der udsætter en e-mail, indtil du har tid, og en fyldestgørende liste over nyttige integrationer til at tilpasse din arbejdsgang. Spark er et nyttigt værktøj til at skære igennem støjen og arbejde med de e-mails, der er vigtige for dig.

Hvad gør Todoist/Spark-integrationen?

Du kan tilføje e-mails som Todoist-opgaver, mens du bruger Spark.

Når du så senere hen ser den Spark-baserede opgave i Todoist, kan du klikke på opgavens titel, hvilket åbner e-mailen i Spark.

Hvordan forbinder jeg Todoist med Spark?

Download først Spark-app'en fra iOS App Store eller macOS App Store. Todoist er indbygget i platformen, så der skal ikke downloades andet. For at indstille Todoist i Spark:

1. Åbn Spark-app'en.
  2. Vælg en hvilken som helst e-mail, du ønsker at gemme i Todoist.
  3. Tryk på ellipsen og vælg knappen Add Service.
  4. Vælge Todoist i oversigten og log derefter ind med din Todoist-konto.
  5. Du bliver bedt om at give Spark tilladelse til at bruge data fra din Todoist-konto.
Alternativt kan du forbinde Todoist ved at åbne Settings > Connected Services > Todoist.
  1. Åbn Spark.
  2. I macOS-menuen vælger du Spark > Preferences
  3. Vælg fanen Services og markér afkydsningsfeltet for Todoist.
    • image_preview__2_.png
  4. Log ind på Todoist med den konto, du gerne vil bruge Spark med.
Alternativt kan du forbinde Todoist ved at åbne Preferences… > Services > Todoist.

Hvordan bruger jeg Spark med Todoist?

1. Åbn Spark-app'en.
  2. Vælg en hvilken som helst e-mail, du ønsker at gemme i Todoist.
  3. Tryk på ellipsen og tryk på Todoistknappen.
    • Spark_2.jpg
  4. Du bliver nu ført til skærmen med opgavedetaljer.
    • Spark_Email.jpg
  5. Foretag ændringer i opgaven, og vælg Gem knappen øverst til højre, når du er færdig, for at gemme din første opgave.
  1. Vælg en e-mail, du ønsker bliver tilføjet til Todoist.
  2. Klik på de tre prikker øverst til højre for e-mailen og derefter på Todoist.
    • image_preview__1_.png
  3. Rediger opgavedetaljerne, og klik på Gem for at tilføje opgaven.
    • image_preview.png

Hvordan ser en Spark-opgave ud i Todoist?

Når du ser en Spark-baseret opgave i Todoist, vil den have linket "Open email in Spark" i opgaven som vist nedenfor: