Sådan slipper du af med Windows Security popup-vinduet "Log in", når du åbner Outlook

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Når du åbner Outlook med et Todoist-kalenderfeed, vil du muligvis se fejlmeddelelsen nedenfor. Sådan løser du problemet.

Hvad er problemet?

Hvis du tidligere har tilføjet et Todoist-kalenderfeed til Outlook, mens du var Todoist Premium eller Business-medlem, og ikke længere abonnerer, vil Outlook ikke længere kunne indlæse din Todoist-kalender i Outlook.

Helt konkret vil du se en pop op, når du logger ind, der beder dig om at logge ind på Todoist. Men selvom du forsøger at logge ind, vil du ikke have adgang til feed'et, da det kun er tilgængeligt for Premium og Business-medlemmer.

Hvordan slipper jeg af med popup'en?

Der er to måder at komme af med popup'en:

Metode 1: Forny dit Premium-abonnement, hvilket vil aktivere kalenderfeed'et igen.

Metode 2: Fjern Todoists kalender fra Outlook:

1. Højreklik på navnet på den kalender, du vil slette, under Kalender i mappepanelet.
  2. Klik på Slet kalender.
  3. For at bekræfte sletningen klikker du på Ja.
Du kan finde yderligere oplysninger om sletning af kalendere fra Outlook i denne supportartikel fra Microsoft: Slet en kalender