Slet en opgave

Business

Hvis du ønsker at fjerne en opgave fra din opgaveliste uden at udføre den, kan du slette den. Sådan gør du:

1. Klik på ikonet med tre prikker ud for navnet på den opgave, du vil slette fra Todoist.
  2. Vælg Slet opgave fra drop-down menuen.Delete_a_task.png
  3. Klik på Slet-knappen i pop-op-vinduet.
  1. Tryk på den opgave, du ønsker at slette fra Todoist.
  2. Øverst til højre trykker du på ikonet med tre prikker og vælger Slet i drop-down menuen.
  3. Tryk på Ja i dialogen.
  1. Tryk på den opgave, du ønsker at slette fra Todoist.
  2. Rediger opgaven ved at trykke på blyant-ikonet under opgaven.
  3. Tryk på Slet opgave nederst.
  4. Tryk på Slet opgave bekræftelsen.
  1. Hold musen over opgaven, du vil slette fra Todoist.
  2. Klik på ikonet med tre prikker i højre side.
  3. Vælg Slet opgave i drop-down menuen.
  4. Klik på Jafor at bekræfte dit valg.