Opret et projekt

Business

Når du arbejder på noget, der kræver mere end en enkelt opgave, er et projekt den bedste måde at organisere det på. Sådan opretter du et nyt projekt:

1. Klik på fanen Projekter i venstre side af Todoist.
  2. Scroll ned i bunden af din projektliste.
  3. Klik på Tilføj projekt.
  4. Skriv navnet på projektet.
  5. Klik på den sølvfarvede cirkel til venstre for dit projekts navn for at ændre dets farve.
  6. Klik på Tilføj projekt for at oprette projektet.
  7. (Valgfrit) Du kan derefter trække og slippe dit projekt til et nyt sted på din projektliste, eller gøre dit projekt til et underprojekt.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre i Todoist.
  2. Tryk på Projekter.
  3. Scroll til bunden af din projektliste og tryk på Administrer projekter.
  4. Tryk på + Tilføj projekt.
  5. Skriv navnet på dit nye projekt.
  6. Vælg en farve til dit projekt fra farve drop-down.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil gøre dit nye projekt til et underprojekt, skal du trykke på feltet Overordnet og vælge det projekt, du vil have dit nye projekt indlejret under.
  8. (Valgfrit) For at dele dit nye projekt med en anden, skal du trykke på Tilføj team-medlemmer.
  9. Når du er færdig, trykker du på send-ikonet for at oprette projektet.
  1. Åbn navigationsmenuen i venstre side af Todoist.
  2. Scroll ned i bunden af din projektliste.
  3. Tryk på Tilføj projekt.
  4. Skriv navnet på projektet.
  5. For at give dit projekt en farve, trykker du på Farvefeltet.
  6. (Valgfrit) For at dele dit nye projekt med en anden, skal du trykke på Tilføj team-medlemmer.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil gøre dit nye projekt til et underprojekt, skal du trykke på feltet Overordnet og vælge det projekt, du vil have dit nye projekt indlejret under.
  8. Når du er færdig, trykker du på Færdig øverst til højre for at oprette projektet.
  1. Klik på fanen Projekter i venstre side af Todoist.
  2. Scroll ned i bunden af din projektliste.
  3. Klik på + Tilføj projekt.
  4. Indtast navnet på projektet i panelet i højre side.
  5. For at give dit projekt en farve, klikker du på Projektfarve.
  6. For at dele dit nye projekt med en anden, klikker du på + Tilføj personer.
  7. Klik på Gem.
Når du opretter et projekt, kan du ikke bruge @, #, +, og = i projektets titel. De eneste specialtegn, der er tilladt i projektnavne, er ., _, og -.
Få en flyvende start på dit projekt ved at læse En hurtig og nem vejledning til at udføre et projekt i Todoist.