Skift din standard startside

Business

Når du åbner Todoist, så sørg for at du ser de opgaver, der er vigtigst for dig, ved at angive din startside. Som standard er startsiden din I dag-visning, men du kan ændre det til en hvilken som helst, du ønsker:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Klik på Indstillinger > Generelt.
  3. Klik på drop-down menuen for Startside.
  4. Vælg din nye startside. Du kan vælge en visning som fx Indbakke, I dag eller Næste 7 Dage, eller vælge et hvilket som helst af dine egne projekter, etiketter eller filtre.
  • Du kan også bruge en tilpasset forespørgsel som din startside. Det fungerer på samme måde som at oprette et filter. Du skal blot vælge Tilpasset forespørgsel og indtaste din forespørgsel.
  1. Tryk på mere-ikonet øverst til venstre af dit Todoist.
  2. Tryk på Indstillinger > Generelt > Startside.
  3. Vælg din nye startside. Du kan vælge en standardvisning som fx Indbakke eller Næste 7 Dage, eller vælge et hvilket som helst af dine egne projekter, etiketter eller filtre.
  4. Hvis du ønsker, at dette også skal være startsiden på dine andre enheder, skal du afkrydse Synkroniser startside.
  1. Mens du er på din Todoist-hovedside, skal du trykke på tandhjulsikonet øverst til højre.
  2. Tryk på Generelt > Startside.
  3. Vælg din nye startside. Du kan vælge en standardvisning som fx Indbakke eller Næste 7 Dage, eller vælge et hvilket som helst af dine egne projekter, etiketter eller filtre.
  4. Hvis du ønsker, at dette også skal være startsiden på dine andre enheder, skal du afkrydse Synkroniser startside.
  1. Klik på mere-ikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Klik på tandhjuls-ikonet.
  3. klik på Generelt i højre side.
  4. Klik på drop-down menuen for Startside.
  5. Vælg din nye startside. Du kan vælge en standardvisning som fx Indbakke eller Næste 7 Dage, eller vælge et hvilket som helst af dine egne projekter, etiketter eller filtre.