Abonner på eller afmeld dig fra e-mails fra Todoist

Business

Sørg for, at du kun modtager e-mails om de ting, du er interesseret i, ved at opdatere dine abonnementsindstillinger for e-mail. Her er de forskellige typer af e-mails, du kan modtage fra os:

• Dagligt uddrag: Inkluderer produktivitetsstatistik og opgaver, der forfalder i dag. Sendes hver morgen.
  • Nyhedsbrev: Inkluderer produktnyheder fra Todoist-teamet. Sendes normalt en gang om måneden eller mindre.
  • Tips og tricks: Tips til produktivitet. Sendes normalt to gange om måneden.
  • Todoist Business: Vigtige oplysninger om din Todoist Business-konto.
For at modtage (eller stoppe med at modtage) e-mails om aktivitet i dine delte projekter, skal du opdatere dine Notifikationsindstillinger.

Sådan kan du opdatere dine abonnementsindstillinger for e-mails.

• Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist.
  • Klik på Indstillinger > Generelt.
  • Scroll ned til E-mails.
  • Brug drop-down menuerne til at aktivere eller deaktivere modtagelse af de pågældende typer e-mails.
  1. Tryk på menu-ikonet øverst til venstre.
  2. Tryk på indstillinger > Konto.
  3. Tryk på Abonnerede e-mails.
  4. Brug afkrydsningsfelterne til at aktivere eller deaktivere modtagelse af de pågældende typer e-mails.
  1. Tryk på tandhjuls-ikonet i toppen for at åbne Indstillinger.
  2. Tryk på Konto.
  3. Tryk på Abonnerede e-mails.
  4. Brug skifteren til at aktivere eller deaktivere modtagelse af de pågældende typer e-mails.