Abonner på eller afmeld dig fra e-mails fra Todoist

Business

Sørg for, at du kun modtager e-mails om de ting, du har brug for, ved at abonnere på eller afmelde dig fra vores forskellige Todoist-nyhedsbreve:

Du kan kun ændre dine indstillinger for e-mailabonnementer på web.
  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre i dit Todoist.
  2. Klik på Indstillinger > Generelt.
  3. Scroll ned til E-mails.
  4. For at starte eller stoppe med at modtage et dagligt resume af dine opgaver, samt et resume af, hvad du udførte dagen før, klikker du på drop-down menuen Dagligt uddrag.
  5. For at starte eller stoppe med at modtage e-mails om nye Todoist-funktioner, skal du klikke på drop-down menuen Nyhedsbrev (ca. 1 e-mail hver anden måned).
  6. For at starte eller stoppe med at modtage e-mails om måder at få mest muligt ud af Todoist, skal du klikke på drop-down menuen Tip og tricks (ca. 2 e-mails om ugen efter registrering og meget sjældnere derefter).
  7. Hvis du vil starte eller stoppe med at modtage e-mails med nyheder og funktioner til Todoist Business, skal du klikke på drop-down menuen Todoist Business.