Tilføj et projekt, etiket eller filter til favoritter

Business

Adskil dine opgaver med størst vægt fra den daglige støj ved at fastgøre vigtige projekter, etiketter og filtre til dine favoritter.

Alle Todoist-brugere kan tilføje et projekt til favoritter, men kun Todoist Premium eller Todoist Business-brugere kan tilføje en etiket eller et filter til favoritter.

Sådan fungerer det:

1. Højreklik på det projekt, etiket eller filter, du vil tilføje til favoritter.
  2. Vælg Tilføj til favoritter i drop-down menuen.
  3. Dit projekt, etiket eller filter vises derefter i dit navigationspanel:
  • HC_-_Favorite_a_project__large_.gif
  1. Øverst til venstre i Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. Nederst på din projektliste trykker du på Administrer projekter.
  3. Tryk på hjerte-ikonet ud for projektet, etiketten eller filteret, du ønsker at tilføje til favoritter.
  4. Dit projekt, etiket eller filter vises derefter i dit navigationspanel:
    • HC_-_Android_-_Favorite_project__small_.png
Du kan tilføje flere projekter, etiketter eller filtre til dine favoritter på én gang ved at trykke på dem for at vælge dem og derefter trykke på hjerte-knappen i bunden.
  1. Swipe navnet på projektet, etiketten eller filteret, du ønsker at føje til favoritter, fra højre mod venstre.
  2. Tryk på blyant-ikonet.
  3. Tænd for Tilføj til favoritter-kontakten (grøn = tændt).
  4. Dit projekt, etiket eller filter vises derefter i dit navigationspanel:
  • HC_-_iOS_-_Favorite_project__small_.png
Du kan tilføjej ting til favoritter endnu hurtigere ved at skubbe projekter, etiketter eller filtre fra venstre mod højre.
  1. Favoritter er ikke klar til Windows 10 endnu, men det kommer snart og vil fungere på denne måde:
    1. Højreklik på det projekt, etiket eller filter, du vil tilføje til favoritter.
    2. Vælg Tilføj til favoritter i drop-down menuen.
    3. Dit projekt, etiket eller filter vises derefter i dit navigationspanel.

Skjul et projekt, etiket eller filter fra favoritter

Du kan skjule et projekt, etiket eller filter fra favoritter, når du har brug for det.

1. Hold markøren over projektet, etiketten eller filteret, du vil skjule fra favoritter, og klik på ikonet med tre prikker, der vises til højre for navnet.
  2. Vælg Skjul fra favoritter i drop-down menuen.
  1. Øverst til venstre i Todoist trykker du på menu-ikonet.
  2. Nederst på din projektliste trykker du på Administrer projekter.
  • Hvis du fjerner et filter, skal du scrolle til bunden af din filterliste og trykke på Administrer filtre.
  • Hvis du fjerner en etiket, skal du scrolle til bunden af din etiketliste og trykke på Administrer etiketter.
  • Tryk på det røde hjerte ved siden af projektet, etiketten eller filteret, du ønsker at skjule fra favoritter. Det bliver gråt, hvilket angiver, at det ikke længere er favorit.
  • Du kan skjule flere projekter, etiketter eller filtre fra dine favoritter på én gang ved at trykke på dem for at vælge dem og derefter trykke på hjerte-knappen i bunden.
    1. Swipe navnet på projektet, etiketten eller filteret, du ønsker at skjule fra favoritter, fra højre mod venstre.
    2. Tryk på blyant-ikonet.
    3. Sluk for Tilføj til favoritter-kontakten (grå = slukket).
    Du kan hurtigt skjule et projekt, etiket eller filter fra favoritter ved at swipe det fra venstre mod højre.
    1. Højreklik på det projekt, etiket eller filter, du vil skjule fra favoritter.
    2. Vælg Skjul fra favoritter i drop-down menuen.

FAQ'er

Q: Kan jeg tilføje individuelle opgaver til mine favoritter?

A: Nej, du kan kun tilføje projekter, filtre eller etiketter til dine favoritter.

Q: Hvis jeg tilføjer en favorit på web, vises den da også på min telefon? Synkroniseres favoritter på tværs af alle mine enheder?

A: Ja, dine favoritter synkroniseres på tværs af dine enheder.

Q: Kan jeg ændre rækkefølgen på mine favoritter?

A: Ja, men kun inden for hver kategori af projekter, etiketter og filtre.

Favoritter vises i samme rækkefølge, som de vises i dine lister over projekter, etiketter og filtre. Så hvis du fx ønsker at have et projekt vist øverst i dine favoritter, skal du blot trække og slippe (Web, macOS, Windows) eller trykke og holde og derefter trække (Android, iOS) projektet til toppen af din liste over Projekter. Det ville så flytte til toppen af projektområdet i dine favoritter.

Du kan dog ikke ændre den rækkefølge, favoritkategorierne vises i: projekter, etiketter og derefter filtre.

Q: Vil mit projekt, etiket eller filter stadig være tilgængeligt fra dets oprindelige placering, når jeg tilføjer det til favoritter?

A: Ja.

Når du tilføjer et projekt, en etiket eller et filter til favoritter, er der ikke noget, der flyttes: En ny genvej til dit originale projekt, etiket eller filter tilføjes blot til dit navigationspanel. Du kan stadig tilgå originalen på samme måde som altid.

Det samme gælder, når du skjuler noget fra favoritter: intet bliver flyttet eller slettet; det er kun linket i dit navigationspanel der skjules.