Hvordan kan jeg bruge Todoist sammen med Outlook?

Business

Du kan nemt tilføje en Outlook-e-mail til Todoist ved hjælp af vores Todoist til Outlook-plugin. Sådan fungerer det:

1. I Outlook vælger du den e-mail, du ønsker at gøre til en opgave.
  2. Klik på Opret opgave under Todoist-ikonet øverst til højre i fanen Hjem.
  3. En ny opgave vil blive indlæst i Todoist i højre side. Opgaven består af e-mailens titel med et link til e-mailen som indhold.
  4. Du kan udfylde yderligere oplysninger om opgaven, inklusiv etiketter, prioriteter, datoer eller opgaver ved hjælp af Kvik-tilføj mulighederne.
  5. Klik på Tilføj opgave.
Når du har installeret plugin'et, kan du også bruge Todoist direkte fra Outlook ved at klikke på Todoist øverst til højre. Du har fuld adgang til Todoist, så du kan tilføje, udføre og se dine opgaver med mere, altsammen uden at skulle åbne et nyt vindue.

FAQ'er

Q: Jeg har problemer med at bruge Todoist til Outlook. Hvad kan jeg gøre for at løse det?

A: Her er et par tips, der kan hjælpe dig med at få Todoist til Outlook til at fungere:

• Ryd din tilføjelsescache (fx C:\Users\[username]\AppData\Local\Todoist\Outlook\).
  • Geninstaller tilføjelsen.
  • Hvis tilføjelsen forårsager, at Outlook går ned, kan du deaktivere andre plugins for at identificere, om en konflikt forårsager problemet.
  • Prøv en anden proxy-indstilling - dette er nyttigt, når tilføjelsen vises som tom.