Sådan bruger du søgefunktionen

Business

Søgefunktionen er den nemmeste måde at finde, hvad du leder efter i Todoist. Sådan bruger du søgning til at finde en opgave, et projekt eller en kommentar:

1. Klik på feltet Kvik-søgning i toppen.
  2. Indtast de søgeord, du leder efter.
  3. Du vil se nogle opgaver, der matcher dit søgeord under søgefeltet. Hvis du ser den opgave, du leder efter, kan du klikke på den for at åbne den.
  4. Hvis du endnu ikke kan få øje på din opgave, kan se kigge flere resultater ved at trykke på Enter eller klikke på Vis flere resultater nederst.
  5. Du vil da se alle de opgaver, der matcher dit søgeord. Når du finder opgaven, du leder efter, klikker du blot på den for at åbne den.
  6. (Valgfrit) Hvis du vil søge i opgavekommentarer, klikker du på panelet for Kommentarer øverst til højre for dine søgeresultater.
  7. (Valgfrit) Hvis du vil søge i udførte opgaver, skal du klikke på Søg i udførte opgaver under søgeresultaterne.
  1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst til højre.
  2. Indtast de søgeord, du leder efter.
  3. Du får vist en liste over opgaver, projekter og kommentarer, der matcher dit søgeord. Hvis du finder det, du leder efter, kan du trykke på det for at åbne det.
  4. Hvis du ikke fandt det, du leder efter i listen, kan du trykke på fanerne Opgaver, Projekter, Kommentarer, Etiketter (Premium) eller Filtre (Premium) ovenfor for at se alle søgeresultaterne i den pågældende kategori.
  5. Når du finder det, du leder efter, trykker du blot på det for at åbne det.
  1. Swipe ned fra toppen for at få vist søgefeltet.
  2. Indtast de søgeord, du leder efter.
  3. Du får vist en liste over opgaver, projekter og kommentarer, der matcher dit søgeord. Hvis du finder det, du leder efter, kan du trykke på det for at åbne det.
  4. Hvis du ikke fandt det, du leder efter i listen, kan du trykke på fanerne Opgaver, Projekter, Kommentarer, Etiketter (Premium) eller Filtre (Premium) ovenfor for at se alle søgeresultaterne i den pågældende kategori.
  5. Når du finder det, du leder efter, trykker du blot på det for at åbne det.

Vi arbejder på en fornyet søgefunktion til Windows. For øjeblikket kan du bruge søgefeltet Kvik-søgning til at søge efter opgaver, projekter og etiketter:

1. Tryk på forstørrelsesglasset øverst til venstre.
  2. Indtast det søgeord, du leder efter.
  3. Du får vist en liste over opgaver, projekter og etiketter, der matcher dit søgeord. Når du finder det, du leder efter, kan du klikke på det for at åbne det.

Begræns din søgning

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, kan du indsnævre dine søgeresultater efter dato, prioritetsniveau, projekt med mere ved at bruge forespørgsler i din søgning. Du kan fx skrive 7. august direkte i søgelinjen for at se alle opgaver, der forfalder d. 7. august. Her er et par eksempler:

Søgning

Resultat

7. august

Opgaver der forfalder 7. august

I dag & p1

Opgaver med prioritet 1 der forfalder i dag

Næste 31 dage

Opgaver der forfalder i de næste 31 dage

7. januar

Opgaver der forfalder 7. januar

I morgen & p3

Opgaver med prioritet 3 der forfalder i morgen

@afventer

Opgaver med etiketten @afventer

Etiket:afventer

Opgaver med etiketten @afventer

30 dage

Opgaver der forfalder i de næste 30 dage

Tildelt til:Henrik Jensen

Opgaver der er tildelt til Henrik Jensen