Sådan bruger du Produktivitets-visningen

Business

Produktivitets-visningen i Todoist er det perfekte sted at gennemgå dine udførte opgaver, følge op på, hvor god du er til at nå dine mål eller se, hvor mange Karma-point du har optjent.

Hvad kan jeg se i Produktivitets-visningen?

I Produktivitets-visningen kan du se, hvor mange opgaver du har udført dagligt og ugentligt, hvor meget fremskridt du har opnået på dine daglige og ugentlige mål og hvilke projekter du arbejder mest på.

Du kan også gennemgå din Karma, som er et pointsystem i Todoist, der belønner dig for at udføre opgaver, nå mål osv.

Sådan bruger du Produktivitets-visningen

Lad os begynde med at tage et kig på Produktivitet:

1. Klik på produktivitets-ikonet øverst til højre for at åbne Produktivitet.

1. Tryk på dit avatarbillede øverst til venstre.

2. Vælg Produktivitet i drop-down menuen.

1. Tryk på mere-ikonet øverst til venstre for at åbne Produktivitet.

2. Tryk på dit avatarbillede.

1. I Todoist's hovedmenu trykker du på dit avatarbillede øverst til venstre for at åbne Produktivitet.

Se udførte opgaver

Det første, du vil lægge mærke til i Produktivitet, er, hvor mange opgaver du har gennemført i alt, hvilket også er et link til Vis alle udførte opgaver. Klik eller tryk på dette for at se hvilke opgaver, du har udført for nyligt.

Daglige og ugentlige mål

Centralt placeret i Produktivitet kan du se, hvor mange opgaver du har udført i dag, og om du har nået dit daglige mål.

Udover de daglige mål holder Todoist også styr på dine ugentlige mål. Du kan se det ugentlige mål ved at klikke på fanen Ugentlig i Produktivitet. Du kan se hvor mange opgaver, du har udført i denne uge, og hvor langt du er nået i forhold til dit mål.

Som standard er dit daglige mål sat til 5, og dit ugentlige mål 25. Du kan dog til enhver tid redigere disse via linket Mål og indstillinger for Karma eller Rediger mål links.

Få et hurtigt glimt af dine fremskridt på dit daglige mål ved at kigge på det lille cirkeldiagram nær dit avatarbillede uden at skulle åbne Produktivitet.

Nedenfor dine mål kan du tjekke din stribe. Dit stribe er antallet af dage eller uger i træk, hvor du har nået dit mål. Du vil også kunne se din længste stribe for at holde dig motiveret.

Oversigt over udførte opgaver

For at få en ide om hvilke projekter, du arbejder mest på, kan du tage et kig på en oversigt over opgaver, du har udført i løbet af de sidste 7 dage.

Du kan også se en oversigt over opgaver de sidste 4 uger under fanen Ugentlig, hvis du har Todoist Premium.

Farverne repræsenterer farverne på de projekter, hvor du har udført opgaver. Den grå linje repræsenterer dit daglige mål.

Hold ensartede projekter organiseret sammen ved at give dem samme farve. Din visning for Udført de sidste 7 dage bliver endnu mere brugbar, da dine relaterede opgaver bliver klumpet sammen.

Karma

Når du udfører opgaver til tiden i Todoist, får du Karma-point og opnår nye Karma-niveauer. Du kan se dine nuværende Karma-point og -niveau ved at vælge fanen Karma i Produktivitet.

Lær mere om Karma-point, og hvordan du optjener dem.

Produktivitet og Karma-indstillinger

Skift dine produktivitets- og karmaindstillinger i menuen Produktivitet under Indstillinger:

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Produktivitet.
  4. Tænd eller sluk helt for Karma ved hjælp af Karma-skifteren.
  5. Ændr dine daglige og ugentlige mål ved at klikke på Rediger.
  6. Tag en pause fra Karma en hvilken som helst dag i løbet af ugen ved at klikke på den relevante dag under Fridage.
    • På disse dage vil du ikke optjene karma og vil ikke miste dine daglige/ugentlige striber. For eksempel kan du slukke lørdag og søndag, så du kun holder øje med opgaver i løbet af ugen og ikke mister dine striber i weekenden
  7. Slå Ferietilstand til ved at bruge Ferietilstand-skifteren.
    • Du bryder ikke din stribe, når du holder fri fra Todoist.
  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til venstre i dit Todoist.
  2. Vælg Produktivitet i menuen i højre side.
  3. Tænd eller sluk helt for Karma ved hjælp af Brug Karma-skifteren.
  4. Ændr dine daglige og ugentlige mål ved at indtaste det ønskede antal i felterne opgaver hver dag og opgaver hver uge.
  5. Tag en pause fra Karma en hvilken som helst dag i løbet af ugen ved at klikke på den relevante dag under Fridage.
    • På disse dage vil du ikke optjene karma og vil ikke miste dine daglige/ugentlige striber. For eksempel kan du slukke lørdag og søndag, så du kun holder øje med opgaver i løbet af ugen og ikke mister dine striber i weekenden
  6. Slå Ferietilstand til ved at bruge Ferietilstand-skifteren.
    • Du bryder ikke din stribe, når du holder fri fra Todoist.
  1. Tryk på mere-ikonet i øverste venstre hjørne af dit Todoist.
  2. Tryk på Indstillinger nederst på menuen.
  3. Tryk på Produktivitet.
  4. Tænd eller sluk helt for Karma ved hjælp af Karma-afkrydsningsfeltet.
  5. Skift dit daglige mål ved at trykke på Dagligt mål.
  6. Skift dit ugentlige mål ved at trykke på Ugentligt mål.
  7. Tag en pause fra Karma en hvilken som helst dag i løbet af ugen ved at trykke på den relevante dag under Fridage.
    • På disse dage vil du ikke optjene karma og vil ikke miste dine daglige/ugentlige striber. For eksempel kan du slukke lørdag og søndag, så du kun holder øje med opgaver i løbet af ugen og ikke mister dine striber i weekenden
  8. Slå Ferietilstand til eller fra ved at bruge Ferietilstand-afkrydsningsfeltet.
    • Du bryder ikke din stribe, når du holder fri fra Todoist.
  1. I Todoist's hovedmenu trykker du på tandhjuls-ikonet øverst til højre for at gå til Indstillinger.
  2. Tryk på Produktivitet.
  3. Tænd eller sluk helt for Karma ved at slå Brug Karma til eller fra.
  4. Skift dit daglige mål ved at trykke på Dagligt opgavemål.
  5. Skift dit ugentlige mål ved at trykke på Ugentligt opgavemål.
  6. Tag en pause fra Karma en hvilken som helst dag i løbet af ugen ved at trykke på den relevante dag under Fridage.
    • På disse dage vil du ikke optjene karma og vil ikke miste dine daglige/ugentlige striber. For eksempel kan du slukke lørdag og søndag, så du kun holder øje med opgaver i løbet af ugen og ikke mister dine striber i weekenden
  7. Aktiver eller deaktiver Ferietilstand ved at slå Ferietilstand til eller fra.
    • Du bryder ikke din stribe, når du holder fri fra Todoist.

FAQ'er

Q: Jeg ønsker ikke at bruge daglige mål. Kan jeg slukke for ikonet for daglige mål, der vises nær min avatar?

Du kan på nuværende tidspunkt desværre ikke slukke ikonet for daglige mål, men du kan slukke for Karma ved hjælp af produktivitetsindstillingerne. En løsning er at gå ind i produktivitetsindstillingerne og angive dit Dagligt mål til 0. Målet vil på den måde altid være nået, og ikonet vil ikke komme i vejen.