Udfør eller genaktiver en opgave

Business

At udføre opgaver er nok den mest tilfredsstillende del af din brug af Todoist. Sådan gør du:

• Klik på cirklen til venstre for opgavens navn.
  • Swipe mod højre på den opgave, du ønsker at udføre.

Genaktiver en opgave

Der kan være gange, hvor du ved et uheld kommer til at udføre en opgave. Eller du udfører måske en opgave, og indser så, at der stadig er mere arbejde tilbage. I disse tilfælde kan du genaktivere opgaven:

1. Find opgaven under dine udførte opgaver.
  2. Klik på cirklen til venstre for opgaven (Web, MacOS, Windows) eller swipe mod højre på opgaven (iOS, Android).
Efter underopgaver er blevet udført, vil de blive krydset af og forblive, hvor de er, indtil deres overordnede opgave udføres. Hvis den overordnede opgave ikke er udført, kan du blot genaktivere disse underopgaver som beskrevet ovenfor uden at skulle gå til dine udførte opgaver.
Hvis du har en tilbagevendende opgave, vil du ikke kunne genaktivere den. Udskift den udførte opgave ved at tilføje en ny opgave i stedet for den.