Opret en påmindelse til en anden

Business

Hvis du vil sikre dig, at et team-medlem ikke glemmer en opgave, kan du oprette en påmindelse til vedkommende.

Når du arbejder på et delt projekt, kan du oprette en påmindelse til en anden, og vedkommende vil så modtage den på den dato og det tidspunkt, du vælger, ved hjælp af deres standard påmindelsesmetode - e-mail, SMS eller push-notifikation.

1. Når du tilføjer eller redigerer en opgave i et delt projekt, klikker du på ur-ikonet nederst til højre.
  2. Indtast dato og tidspunkt i tekstfeltet, for hvornår du ønsker, at påmindelsen skal sendes.
  3. Klik på ikonet (brev eller telefon afhængigt af din standardindstilling) til højre og vælg den person, du vil sende påmindelsen til.
  4. Klik på Tilføj påmindelse for at gemme din påmindelse.
  1. Desværre kan du på nuværende tidspunkt ikke oprette en påmindelse til en anden på Windows 10, men vi håber at implementere det snart. Tak for tålmodigheden!
  1. Tryk på en eksisterende opgave i et delt projekt.
  2. Tryk på ur-ikonet, der vises i handlingslinjen nederst på skærmen. Du skal muligvis scrolle i handlingslinjen for at finde uret.
  3. Tryk på Dato og tidspunkt for at planlægge påmindelsen.
  4. Tryk på ikonet (brev eller telefon afhængigt af din standardindstilling) til højre og vælg den person, du vil sende påmindelsen til.
  5. Tryk på send-ikonet for at gemme din påmindelse.
  1. Tryk på en eksisterende opgave i et delt projekt.
  2. Tryk på ur-ikonet, der vises nedenfor opgaven.
  3. Tryk på På et tidspunkt og dato.
    • Hvis der allerede er en påmindelse, skal du trykke på Tilføj en anden.
  4. Brug dato- og tidsvælgeren til at planlægge påmindelsen.
  5. Tryk på Underret og tryk på den person, du vil sende påmindelsen til.
  6. Tryk på Færdig øverst til højre for at gemme din påmindelse.