Underret en anden om en kommentar

Business

Der vil være tidspunkter, hvor du skriver en opgavekommentar og vil sørge for, at dit team-medlem ser det. I sådanne situationer kan du underrette vedkommende.

Når du arbejder på et delt projekt, kan du tilføje en kommentar som normalt og underrette personen på følgende måde:

For at underrette nogen om en kommentar, skal du først dele projektet med dem.
  1. Begynd en ny opgave- eller projektkommentar i et delt projekt. Du vil se, hvem der på nuværende tidspunkt vil blive underrettet nederst til højre.
  2. Klik på Skift nederst til højre.
  3. Vælg de personer, du ønsker at underrette ved at bruge afkrydsningsfelterne til venstre for hver persons navn.
    • Du kan markere alle ved at skifte afkrydsningsfeltet Underret følgende personer. Skift det igen for at vælge ingen.
  4. Når du opslår kommentaren, vil de udvalgte personer modtage kommentaren i deres notifikationer.
Hvis der kun er én anden person i projektet, vil du se et enkelt afkrydsningsfelt nederst til højre ved siden af Underret navn om min kommentar. Brug afkrydsningsfeltet til at underrette denne person, når du opslår kommentaren.

1. Begynd en ny opgave- eller projektkommentar til en opgave i et delt projekt.
  2. Tryk på klokke-ikonet nederst til venstre.
  3. Vælg de personer, du ønsker at underrette.
  4. Når du så opslår kommentaren, vil de udvalgte personer modtage kommentaren i deres notifikationer.
  1. Begynd en ny opgave- eller projektkommentar i et delt projekt.
  2. Tryk på klokke-ikonet nederst til højre.
  3. Vælg de personer, du ønsker at underrette, ved at trykke på deres navne.
  4. Når du er færdig, trykker du på Færdig øverst til højre.
  5. Når du så opslår kommentaren, vil de udvalgte personer modtage kommentaren i deres notifikationer.

Læs mere om deling af projekter og samarbejde i Todoist.