Hvordan bruger jeg Todoist til Google Chrome-udvidelsen?

Business

Når du surfer på nettet med Chrome og ønsker at gemme dit nuværende webside til Todoist, kan du bruge Todoist-udvidelsen til at klare dette med få klik.

Installation

Installer Todoist til Chrome-udvidelsen her.

Vis din Todoist-opgaveliste

For at tage et hurtigt blik på Todoist fra din browser, klikker du på Todoist-ikonet i din udvidelseslinje øverst til højre. En kompakt visning af Todoist vises:

Den kompakte visning er en fantastisk måde at spare tid på: Du kan tilgå alle Todoists funktioner uden at skulle forlade din nuværende webside.

Tilføj en webside som en opgave ved at højreklikke

1. Gå til den webside, du ønsker at tilføje som en opgave.
  2. Højreklik hvor som helst på siden og vælg Tilføj til Todoist.
    1. Du kan også markere en hvilken som helst tekst på siden, højreklikke på den og derefter vælge Tilføj til Todoist. Den valgte tekst bliver derefter brugt som navnet på den nyoprettede opgave.

Tilføj en webside som opgave med Kvik-tilføj

Du kan også tilføje websiden som en opgave ved at bruge Kvik-tilføj:

1. Klik på Todoist-ikonet i din udvidelseslinje øverst til højre.
  2. Klik på + for at åbne Kvik-tilføj.
  3. Klik på Tilføj webside som opgave nederst for at tilføje siden og URL'en som opgavens titel.
  4. Klik på Tilføj opgave for at gemme opgaven.
Du kan også markere en hvilken som helst tekst på siden, højreklikke på den og derefter vælge Tilføj til Todoist. Den valgte tekst bliver derefter brugt som navnet på den nyoprettede opgave.