Hvordan bruger jeg Todoist sammen med Safari?

Business

Når du surfer på nettet med Safari og ønsker at gemme din nuværende webside til Todoist, kan du blot højreklikke på siden og vælge Tilføj til Todoist ved hjælp af Todoists app til Mac.

Installation

Installer Todoist til Mac.

Hvis du leder efter Todoist til Safari-udvidelsen, er den blevet integreret i Todoist til Mac.

Tilføj en webside som opgave ved at højreklikke

1. Gå til den webside, du ønsker at tilføje som en opgave.
  2. Højreklik hvor som helst på siden og vælg Tilføj til Todoist.

Tilføj en webside med kvik-tilføj

1. Klik på Todoist-ikonet i toppen.
  2. Bekræft at du vil tilføje en opgave til Todoist.
  3. Vinduet Kvik-tilføj vises med linket tilbage til URL'en som opgave. Tilføj eventuelle detaljer, du ønsker at inkludere.
  4. Klik på Tilføj opgave for at gemme opgaven.
Du kan også markere en hvilken som helst tekst på siden, højreklikke på den og derefter vælge Tilføj til Todoist. Den valgte tekst bliver derefter brugt som navnet på den nyoprettede opgave.