Hvordan bruger jeg Todoist til Safari-udvidelsen?

Business

Når du surfer på nettet med Safari og ønsker at gemme dit nuværende webside til Todoist, kan du bruge Todoist-udvidelsen til at klare dette med få klik.

Installation

Installer Todoist til Safari-udvidelsen her.

Du skal have Todoist til Mac installeret for at kunne bruge Todoist til Safari-udvidelsen.

Tilføj en webside som opgave ved at højreklikke

1. Gå til den webside, du ønsker at tilføje som en opgave.
  2. Højreklik hvor som helst på siden og vælg Tilføj til Todoist.

Tilføj en webside med kvik-tilføj

1. Klik på Todoist-ikonet i toppen.
  2. Bekræft at du vil tilføje en opgave til Todoist.
  3. Vinduet Kvik-tilføj vises med linket tilbage til URL'en som opgave. Tilføj eventuelle detaljer, du ønsker at inkludere.
  4. Klik på Tilføj opgave for at gemme opgaven.
Du kan også markere en hvilken som helst tekst på siden, højreklikke på den og derefter vælge Tilføj til Todoist. Den valgte tekst bliver derefter brugt som navnet på den nyoprettede opgave.