Administrer dine faktureringsoplysninger for Todoist Business

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Hvis du ønsker at opdatere dine Todoist Business-faktureringsoplysninger, gør du sådan her:

Du skal være team-admin for at administrere dine Todoist-faktureringsoplysninger.
  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Vælg Todoist Business-admin.
  3. Gå til fanen Konto & Fakturering.
  4. For at opdatere dine kontooplysninger, skal du gå til Din business-konto:
    • For at ændre dit teamnavn, klikker du på Rediger ud for Teamnavn:
    • For at ændre din adresse, klikker du på Rediger ud for Faktureringsadresse.
    • For at ændre dit land, klikker du drop-down menuen ud for Faktureringsland:
    • For at ændre dit CVR-nummer, klikker du på Rediger ud for CVR-nummer.
  5. For at opdatere dine kreditkortoplysninger, scroller du ned til Faktureringsoplysninger og klikker på Opdater faktureringsoplysninger.
    • Indtast dine kreditkortoplysninger og klik på Opdater for at afslutte.