Inviter personer til din Todoist Business-konto

Business

Hvis du er klar til at invitere flere personer til din Todoist Business-konto, gør du det på denne måde:

Du skal være team-admin for at invitere personer via admin-panelet i Todoist Business.

Inviter brugere via e-mail

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Vælg Todoist Business admin.
  3. Gå til fanen brugere.
  4. Klik på Inviter brugere.
  5. Indtast e-mailadresserne på de brugere, du ønsker at invitere og klik på Send invitationer.

Inviter brugere ved at dele et invitationslink

Du kan også invitere brugere ved at dele et invitationslink.

1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Vælg Todoist Business admin.
  3. Gå til fanen brugere.
  4. Klik på Inviter brugere.
  5. Klik på Inviter personer ved at give dem et særligt link.
  6. Du kan derefter kopiere URL'en og sende den til dem, du ønsker at invitere. Når de har klikket på linket, har de mulighed for at slutte sig til din Todoist Business-konto.