Fjern personer fra din Todoist Business-konto

Tilgængelig for:
Free
Premium
Business

Sørg for, at du kun beholder de rigtige personer på din Todoist Business-konto -- Sådan fjerner du brugere:

Du skal være team-admin for at fjerne personer via admin-panelet i Todoist Business.
  1. Klik på tandhjuls-ikonet øverst til højre.
  2. Vælg Todoist Business-admin.
  3. Gå til fanen Brugere.
  4. Find den bruger, du ønsker at fjerne, og klik på tandhjuls-ikonet til højre.
  5. Vælg Fjern bruger.