Sådan importerer du Todoist-opgaver fra en CSV-fil

Business

Nogle gange holder du måske øje med opgaver i et andet program eller regneark og vil så importere dem til Todoist. Intet problem — du kan blot eksportere dine opgaver fra det andet program eller regneark til en CSV-fil, og derefter importere dem til Todoist.

Når du importerer opgaver ved hjælp af en CSV-fil, skal du holde dig til et særligt format, som Todoist kan genkende. Download denne skabelon og rediger den for at sikre, at du ikke støder på problemer, når du importerer dine opgaver.

Når du gennemgår din CSV-fil, skal du sikre dig, at hver linje følger reglerne nedenfor:

Kolonne

Indhold

Beskrivelse

TYPE

opgave eller note

Brug opgave for at tilføje en opgave.

Brug note, hvis du tilføjer en kommentar til opgaven i rækken ovenfor.

INDHOLD

navnet på din opgave eller indholdet af din note

Skriv navnet på opgaven, hvis du tilføjer en opgave.

Srkiv indholdet af din note, hvis du tilføjer en kommentar.

Når du opretter en opgave, kan du tilføje etiketter ved at skrive @etiketnavn som et tillæg til opgavens navn.

PRIORITET

1, 2, 3, eller 4

Skriv 1 for at tilføje p1 til opgaven (højeste prioritet).

Skriv 2 for at tilføje p2 til opgaven.

Skriv 3 for at tilføje p3 til opgaven.

Skriv 4 for at tilføje p4 til opgaven (laveste prioritet).

Hvis du lader denne celle være tom, vil p1 automatisk blive tilføjet til din opgave.

INDRYK

1, 2, 3, 4, eller 5

Brug 1 og opgave vil ikke blive indrykket (hvilket betyder at det er en overordnet opgave).

Brug 2 for at indrykke opgaven til at blive en underopgave.

Brug 3 for at indrykke opgaven til at blive en under-underopgave.

Og så videre.

Hvis du lader denne celle være tom, vil opgaven ikke blive indrykket.

OPHAVSMAND

brugernavn (ID)

Tilføj brugernavn + bruger-id i parentes på den person, der oprettede opgaven.

For eksempel: Lars (14781400).

Hvis du lader denne celle være tom, vil dit navn og ID automatisk blive tilføjet.

ANSVARLIG

brugernavn (ID)

Tilføj brugernavn + bruger-id i parentes på den person, du ønsker at tildele opgaven til.

For eksempel: Lars (14781400).

Hvis du lader denne celle være tom, vil der ikke blive tilføjet nogen opgaveansvarlig til opgaven.

DATO

forfaldsdato og -tidspunkt eller tilbagevendende forfaldsdato og -tidspunkt

Tilføj forfaldsdato og -tidspunkt, hvis du ønsker at planlægge opgaven. Du kan også oprette en tilbagevendende forfaldsdato.

Hvis du lader denne celle være tom, vil der ikke blive tilføjet nogen forfaldsdato på opgaven.

DATE_LANG

Sprogkode

Tilføj sprogkoden for den fastsatte forfaldsdato (om nogen). Dette er de officielle Todoist-sprogkoder:

da for Dansk.

de for Tysk.

en for Engelsk.

es for Spansk.

fi for Finsk.

fr for Fransk.

it for Italiensk.

ja for Japansk.

ko for Koreansk.

nb for Norsk.

nl for Hollandsk.

pl for Polisk.

pt_BR for Brasiliansk portugisisk.

ru for Russisk.

sv for Svensk.

zh_CN for Forenklet kinesisk.

Hvis du lader denne celle være tom, indstilles datosproget automatisk til engelsk.

TIDSZONE

Tidszone

Tilføj den tidszone, der er angivet for din Todoist-konto. (Du kan finde din tidszone under Indstillinger > Generelt.)

For eksempel: GMT +1

Hvis du lader denne celle være tom, vil Todoist automatisk finde din tidszone.

FAQ'er

Q: Hvis jeg ønsker at tildele opgaver til nogen i min CSV-fil, hvordan finder jeg så deres brugernavn og bruger-id?

A: Du kan få fat i disse oplysninger ved at eksportere et delt Todoist-projekt, som brugeren for øjeblikket er en del af:

1. Find det delte Todoist-projekt, som brugeren har tilsluttet sig.
  2. Eksporter projektet som en skabelon, og vælg Eksporter som fil.
  3. Åbn CSV-filen og find brugernavnet og bruger-id'et i cellen ANSVARLIG i rækken for den tildelte opgave.

Q: Hvorfor mangler nogle af mine opgaver, når jeg bruger importen?

A: Sørg for at dobbelttjekke, at hver celle har det korrekte indhold — hvis der er foretaget en fejl i en celle, vil Todoist ignorere rækken og gå til den næste.

Q: Kan jeg fortryde en import?

A: Det er ikke muligt at fortryde en import, men du kan vælge flere opgaver ad gangen og slette eventuelle opgaver, der blev importeret ved en fejltagelse.