Todoistin käyttäminen TMetricin kanssa

Business

Mikä on TMetric?

TMetric on työajan seurantasovellus ammattilaisille ja yrityksille.

Miten Todoist/TMetric-integraatio toimii?

TMetricin avulla voit nähdä kuinka paljon aikaa käytetään Todoist-tehtäviin.

Integraatiota tuetaan hetkellä vain verkkoversiossa, ei Chrome-laajennuksessa tai mobiilisovelluksissa.

Kuinka Todoist yhdistetään TMetricin kanssa?

1. Asenna jokin seuraavista TMetric-selainlaajennuksista:
  2. Klikkaa TMetric-kuvaketta ja kirjaudu sisään valitsemalla Login-painike.

Todoist/TMetric-integraation käyttäminen

Kun olet luonut tai avannut tehtävän Todoistissa, näet TMetricin Start timer -painikkeen:

Klikkaa painiketta, Todoist-tehtävään käytetty aika tallennetaan TMetric-tilillesi. Huomaa, että Start timer -painike muuttuu Stop timer -painikkeeksi ja näyttää tehtävään vietetyn ajan.

Jos olet omistaja tai ylläpitäjä, kun aloitat tehtävien ajoituksen,TMetric hankkii projektin nimen Todoistista ja luo automaattisesti samannimisen projektin TMetric-tilillesi.

Tehtävä näkyy TMetric-sovelluksen Tracker-sivulla. Tehtävän nimi, tunnus ja projekti ovat samat kuin Todoistissa.

Voit siirtyä nopeasti takaisin Todoistiin klikkaamalla tehtävän tunnistusta (seuraavassa tapauksessa tunnus on # 70052688):