Todoistin käyttäminen Scanbotin kanssa

Business

Mikä on Scanbot?

Scanbot on mobiililaitteille tarkoitettu skannerisovellus PDF-asiakirjoille, QR- ja viivakoodeille, josta löytyy myös luotettava kuvankaappaus, tekstin tunnistus ja asiakirjan merkintä.

Mitä Todoist/Scanbot-integraatio tekee?

Scanbotin avulla voit lähettää skannatut asiakirjat Todoist-kansioihin manuaalisesti tai automaattisesti sekä lisätä tiettyihin tehtäviin. Voit määrittää kansioita ja muistutuksia sekä poistaa tiedostoja lähettämisen jälkeen ja asettaa lähettämään vain WiFi-yhteyden kautta.

Kuinka Todoist yhdistetään Scanbotin kanssa?

Todoist on yhdistetty Scanbotiin automaattisesti.

Miten Todoist/Scanbot-integraatiota käytetään?

1. Aloita skannaus napauttamalla aloitusnäytön pyöreää painiketta. Pidä mobiililaitteesi asiakirjan yläpuolellä.
  2. Tarkista kuvatut sivut ja optimoi skannaustulokset ja tallenna sitten asiakirja. Se näkyy yläreunassa olevassa kortissa.
  3. Napauta asiakirjan alapuolelta More... > Todoist. Sinua pyydetään myöntämään Scanbotille käyttöoikeus tilisi tietoihin. Valtuuta jatkaaksesi.
  4. Valitse olemassa oleva kansio tai luo uusi ja napauta sitten Upload to <Kansion nimi>.

Voit myös lähettää automaattisesti kaikki asiakirjat Todoistiin. Valitse haluamasi projekti, johon lähetään automaattisesti, skannaa asiakirjat ja hallinoi niitä Todoistissa.