Projektin poistaminen

Yritys

Pääse vanhoista projekteista eroon ja pidä projektiluettelo miellyttävänä ja siistinä. Toimi näin:

1. Siirrä hiiren osoitin projektin päälle, jonka haluat poistaa ja klikkaa oikealla olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta Poista projekti.
  3. Valitse ponnahdusikkunassa Poista vahvistaaksesi.
  1. Pyyhkäise poistettava projekti oikealta vasemmalle.
  2. Napauta roskakori-kuvaketta.
  3. Napauta ponnahdusikkunassa Poista projekti vahvistaaksesi.
  1. Napsauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta projektiluettelon alaosassa Hallinnoi projekteja.
  3. Napauta projektia, jonka haluat poistaa.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  5. Valitse pudotusvalikosta Poista.
  6. Valitse ponnahdusikkunassa Kyllä vahvistaaksesi.
  1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Poista.
  3. Klikkaa Vahvista.

Voit arkistoida projektin sen poistamisen sijaan. Projektin projektin arkistoiminen poistaa sen projektinluettelosta, mutta voit aina tarkastella sitä ja palauttaa sen myöhemmin. Noudata samoja ohjeita kuin yllä, mutta valitse Arkistoi poistamisen sijaan.