Projektin poistaminen

Business

Pääse vanhoista projekteista eroon ja pidä projektiluettelo miellyttävänä ja siistinä. Toimi näin:

1. Siirrä hiiren osoitin projektin päälle, jonka haluat poistaa ja klikkaa oikealla olevaa kolmen pisteen kuvaketta.
  2. Valitse pudotusvalikosta Poista projekti.
  3. Klikkaa ponnahdusikkunassa Poista-painiketta vahvistaaksesi.
  1. Pyyhkäise poistettava projekti oikealta vasemmalle.
  2. Napauta roskakori-kuvaketta.
  3. Napauta ponnahdusikkunassa Poista projekti -painiketta vahvistaaksesi.
  1. Napauta vasemmassa yläkulmassa olevaa valikkokuvaketta.
  2. Napauta projektiluettelon alaosassa olevaa Hallinnoi projekteja -painiketta.
  3. Napauta projektia, jonka haluat poistaa.
  4. Napauta oikeassa yläkulmassa kolmen pisteen kuvaketta.
  5. Valitse pudotusvalikosta Poista.
  6. Napauta ponnahdusikkunassa Kyllä-painiketta vahvistaaksesi.
  1. Klikkaa hiiren oikealla projektia, jonka haluat poistaa.
  2. Valitse Poista.
  3. Klikkaa Vahvista-painiketta.

Voit arkistoida projektin poistamisen sijasta. Projektin arkistoiminen poistaa sen projektiluettelosta, mutta voit aina tarkastella sitä ja palauttaa sen myöhemmin. Noudata samoja ohjeita kuin yllä, mutta valitse Arkistoi poistamisen sijaan.