Arkistoitujen projektien tarkastelu

Business

Sinulla on aina pääsy kaikkiin arkistoituihin projekteihin ja niiden sisältämiin tehtäviin, kommentteihin ja tiedostolatauksiin. Voit palata tarkastelemaan aiempia yksityiskohtia tai jopa palauttaa projektin, joka on tullut uudelleen ajankohtaiseksi. Toimi näin:

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Klikkaa vasemman valikon alaosassa (projektiuettelon alapuoella) "Arkistoidut projektit" -linkkiä.

1. Avaa Todoist-sovellus.
  2. Klikkaa vasemman valikon alaosassa (projektiuettelon alapuoella) "Arkistoidut projektit" -linkkiä.

Tämä toiminto ei ole tällä hetkellä saatavilla mobiilisovelluksissa. Voit tarkastella arkistoituja projekteja verkko- tai työpöytäsovelluksien avulla.