Osioiden luominen projekteissa

Business

Pidä jopa kaikkein monimutkaisimmat projektit järjestyksessä rikkomalla tehtävät osioihin. Jos esimerkiksi olet aloittamassa markkinointikampanjan, voit jakaa tehtävät osoihin, joidet otsikot ovat "Sähköpostiuutiskirje", "Blogiviesti" ja "Sosiaalinen media".

Lisää vain kaksoispiste : tehtävänimen loppuun muuttaaksesi sen osion otsikoksi. Tämä poistaa tehtävän valintaruudun ja tekee siitä pysyvän. (Tämä toimii millä tahansa alustalla - verkkosovellus, työpöytä ja mobiili.)

Voit sisällyttää alitehtävät kunkin osion otsikon alle ja klikata otsikon vasemmalla puolella olevaa nuolta piilottaaksesi ne väliaikaisesti näkymästä. Tämä pitää tehtäväluettelon siistinä ja helpottaa keskittymään oikeisiin tehtäviin oikeaan aikaan.

Jos lisäät emoji-koodin, kuten :happy: tehtävän nimen loppuun, lopullinen kaksoispiste aiheuttaa tehtävän muuttamisen osioksi. Voit lisätä pisteen nimen loppuun muuttaaksesi sen tehtäväksi tai käytä koodin sijasta emoji-merkkiä.