Tehtävän pikalisäys

Business

Emme ole keksineet keinoa lisätä tehtäviä telepaattisesti (vielä), mutta Todoistin älykäs Pikalisäys on seuraavaksi paras asia. Pikalisäys on nopein tapa:

• Lisätä uusi tehtävä
  • Määrittää eräpäivä ja kellonaika
  • Liittää tunniste
  • Määrittää prioriteettitaso
  • Järjestää projektiin
  • Delegoida yhteistyökumppanille

Kirjoita (tai sanele) vain kaikki tiedot yhteen riviin. Älykäs Pikalisäys tunnistaa ja korostaa automaattisesti jokaisen tiedon ja lisää sen tehtävääsi. Erityisen kätevä, kun lisäät mobiililaitteellasi.

Pikalisäys toimii samalla tavalla riippumatta siitä, mitä käyttöympäristöä käytät.

Kuinka se toimii

Napauta tai klikkaa +-symbolia missä tahansa Todoist-alustassa – verkko-, työpöytä- tai mobiilisovellus – avataksesi Pikalisäyksen. Kirjoita tehtävänimi ja sen jälkeen:

Eräpäivä ja/tai kellonaika

Kirjoita päivämäärä ja kellonaika tehtäväkenttään käyttäen luonnollista kieltä, kuten "huomenna klo 16:00" tai "joka toinen tiistai alkaen 3. maaliskuuta". Pikalisäys tunnistaa automaattisesti eräpäivän ja lisää sen tallennettaessa tehtävän. Tässä on luettelo esimerkkipäivämääristä, joita voit käyttää.

Tunniste

Kirjoita @ ja sen jälkeen tunnistenimi. Esimerkiksi @email. Voit valita luettelosta olemassa olevista tunnisteista tai luoda kokonaan uuden.

Prioriteettitaso

Kirjoita p1, p2 tai p3 määrittääksesi tehtävän prioriteettitason.

Projekti

Kirjoita #-symboli, jonka jälkeen seuraa projektin nimi. Esimerkiksi “#Työ”. Voit valita luettelosta olemassa olevista projekteista tai luoda kokonaan uuden.

Vastuuhenkilö

Kirjoita +-symboli, jonka jälkeen seuraa henkilön nimi. Esimerkiksi “+Aleksi”. Voit valita luettelosta olemassa olevan yhteistyökumppanin.

Tämä on mahdollista vain yhteisprojekteissa, joten sinun on määritettävä jaettava projekti (käyttämällä #-symbolia) ja lisää sitten vastuuhenkilö.

Joskus älykäs Pikalisäys tunnistaa osan, joka on itse asiassa osa tehtävän nimeä. Esimerkiksi tehtävässä "Luo kuukausittainen raportti", "kuukausittainen" korostetaan automaattisesti eräpäiväksi. Klikkaa tai napauta sanaa poistaaksesi sen. Voit myös poistaa älykkään päivämäärän tunnistuksen käytöstä kokonaan.